GTA – SA się wywala i reset kompa ? pomocy
Witam !
Mam problem z GTA–SA poprostu resetuje mi się komp nieraz jak odpalę grę a nieraz po kilku misjach dopiero robiłem nawet format i to nie pomogło gra jest zoptymalizowana do nVidi i dobrze bo kompa mam :
Athlon 2.5 + BARTON
Abit NF7 nForce 2
Geforce FX–5200 128
DDR–512 /400 w dualu
Segate Baracuda 80 GB
Z tej samej kopi gra była instalowana na wielu kompach i podobne sytuacje się niezdarzały a gra chodzi nawet na słabszych kompach np. Celeron 900 i Geforce 2 i się nie wywala.
Mam XP SP2 i najnowsze stery do wszystkiego próbowałem kąbinować z obcięciem gafiki na minimum nawet i to nie pomogło
:cry:
Mam problem z GTA–SA poprostu resetuje mi się komp nieraz jak odpalę grę a nieraz po kilku misjach dopiero robiłem nawet format i to nie pomogło gra jest zoptymalizowana do nVidi i dobrze bo kompa mam :
Athlon 2.5 + BARTON
Abit NF7 nForce 2
Geforce FX–5200 128
DDR–512 /400 w dualu
Segate Baracuda 80 GB
Z tej samej kopi gra była instalowana na wielu kompach i podobne sytuacje się niezdarzały a gra chodzi nawet na słabszych kompach np. Celeron 900 i Geforce 2 i się nie wywala.
Mam XP SP2 i najnowsze stery do wszystkiego próbowałem kąbinować z obcięciem gafiki na minimum nawet i to nie pomogło
:cry:
Odpowiedzi: 4
A jednak to były stery nVidia od dzwięku teraz wszystko OK :lol:
Przyczyna chyba była w sterach AUDIO czytałem gdzieś o tym i zaktualizowałem na razie jest wszystko OK ale pogram dłuźej i zobaczę. Dam znać czy jest OK czy nadal resetuje kompa
Do grafiki twojej nie zalecalbym najnowszych sterownikow. Zobacz te. Zainstaluj je wedlug poradnika by spidero w podklejonym w Hardware.
A jaka masz karte dzwiekowa? Z tego, co czytam tu na forum i tu, to ona tez ma wplyw na resety.
A jaka masz karte dzwiekowa? Z tego, co czytam tu na forum i tu, to ona tez ma wplyw na resety.
Wywołaj BSODa i spisz z niego informacje o numerze STOP i ewentualnie jesli sie pojawi o sterowniku powodujacym błąd.
Informacje dołącz do posta.
Sprawdz temperatury, napięcia.
Informacje dołącz do posta.
Sprawdz temperatury, napięcia.
Strona 1 / 1