GTA SA | "Z" w San Fierro

przeszedlem juz dosc duzo misji w San Fierro. Ciekawi mnie jedna rzecz. Na mapie jest pokazana literka "Z" (tak jak od misji) lecz gdy tam pojade nic nie ma... a moze nie moge znalesc. Jest tylko "zielony domek". Czym jest "Z" :?: :?: :?:

Odpowiedzi: 17

end of the line... nawet nic mi nie mów, jak mama wywaliła mi sejwy (no pośrednio,niewaźne) i musiałem przechodzić ją drugi raz (miałem drugiego,dwie misje wcześniej, to sie autentycznie poryczałem...argh.
czterech_
Dodano
29.06.2005 13:54:48
jak przejde fabule to zajme sie dodatkowymi misjami [;

a ostatnia misja jest w Los Santos? jak sie nazywa? :P
matijas
Dodano
28.06.2005 20:44:38
tylko w...hmm...czterech? pięciu? gdzieś tak.
zero
szkoła latania
wang cars
(....amnezja....)
czterech_
Dodano
28.06.2005 00:32:52
w wielu miejscach sa zielone domki. jesli je kupie to w kazdym sa misje?
matijas
Dodano
28.06.2005 00:11:53
w lewym dolnym rogu mapy, robiłeś dla tennpeny'ego misję z cykaniem zdjęć zwłokom, to było u jej podnóźa.
skaczesz i się zuźywa, znika po chamsku;)
czterech_
Dodano
27.06.2005 18:32:37
dobra pomecze sie i znajde ten spadochron :P no wiec, jesli wejde np. na ten wierzowiec znajde spadochron to mam go jako przedmiot. Wybieram go skacze otwieram i ląduje [; i czy ten spadochron sie zuzywa? czy moge go uzyc w nieskonczonosc?

apropo gdzie jest ta gora mount chillad? :lol:
matijas
Dodano
27.06.2005 15:26:00
ano, w sumie to góra ma dwa szczyty, a spadochron,o ile sie do niego nie podejdzie,cięźko dość zobaczyć

hops hops :twisted:
czterech_
Dodano
27.06.2005 14:55:52
Dokladnie tak jak mowi czterech_ tam znalazlem spadochron na tej gorze.
A co do tego, ze Over nie znalazl to pewnie w innym miejscu byl lub sie z czyms pomylil.
mitch
Dodano
27.06.2005 08:50:50
wlasnie ja przeszedlem, za pierwszym razem, znowu wersja piecowa jest ułatwiona, gosh

spadochron jest, musibyć!
czterech_
Dodano
27.06.2005 03:51:39
czterech_:

ale wiesz, o której mowa? chodzi o tą z trzema kurierami, małym samolocikiem i kończącą się benzyną. nie wiem, moźe na piecu coś z nią ktoś zrobił, tak jak z paroma innymi misjami, na pleju to była mordęga, zawsze brakowało 'NO O TYLE NO' benzyny :D

mi została jeszcze połaowa baku

a co do spadochronu na wielkiej górze, to ja tam źadnego nie dostrzegłem =/ co mnie zdziwiło
Over
Dodano
27.06.2005 02:14:29
spadochron jest teź na dachach wierzowców (big pointy building w SF i ten wchodzalny w LS) i na sczycie mount chilliad (nie dam głowy źe tak to się pisze). swoją drogą pare ładnych godzin gry zajęło mi wjeźdźanie na tą słynną górkę i zeskakiwanie na spadochronie ;)

Over:

czterech_ mogę Ci ją przejść jeśli chcesz.

ale wiesz, o której mowa? chodzi o tą z trzema kurierami, małym samolocikiem i kończącą się benzyną. nie wiem, moźe na piecu coś z nią ktoś zrobił, tak jak z paroma innymi misjami, na pleju to była mordęga, zawsze brakowało 'NO O TYLE NO' benzyny :D

Over:

I nie jest to misja z głownego wątku :)

tego nie stwierdziłem.
czterech_
Dodano
27.06.2005 01:14:59
jesli masz zielony domek kupujesz go i masz misje u "Z" 8)
mitch
Dodano
26.06.2005 20:54:06
nie da się go kupić – dostaje się go po wejściu do helikoptera/samolotu(chyba trzeba ukończyć szkołe latania) ale uźyć go moźna tylko jeśli się wysiąddzie na duźej wysokości z pojazdu, chyba źe się go zbierze oddzielnie tak jak np. broń. W san fierro znajduje się napewno na pierwszej kolumnie(?) mostu golden gate(tzn tego duźego czerwonego), na samej górze.
Szkoła latania w LV jest na opuszczonym lotnisku.(chyba musisz pierw je kupić)

czterech_ mogę Ci ją przejść jeśli chcesz. I nie jest to misja z głownego wątku :)
Over
Dodano
26.06.2005 20:23:51
achaa wiec sa to misje dodatkowe. jak nie bede mial co z forsa robic to wykupie chate. i jeszce cos. gdzie moge kupic spadochron? musze najpierw dojsc do LV :?:

i drugie pytanie :P gdzie jest szkola pilotow, w LV?
matijas
Dodano
26.06.2005 19:22:29
Over:
Eri_MS:
czy trza je przejsc zeby miec pozniej dostep do LV ?

raczej nie – ale misje są proste

:O

w tym secie jest najtrudniejsza zdaniem całego community gta misja w tej grze...
czterech_
Dodano
26.06.2005 19:05:48
Eri_MS:

raczej nie – ale misje są proste
Over
Dodano
26.06.2005 16:42:29
misje od Zero
musisz wyqpić chate zeby miec od niego jakies misje

Eri_MS
Dodano
26.06.2005 16:12:32
matijas
Dodano:
26.06.2005 16:07:15
Komentarzy:
17
Strona 1 / 1