gta sa – pytania

Otóź czy komuś z was udało odpalić się GTA San Andreas oraz Crash Twinsanity w wersji na PS2 na kompie.
Jeśli tak to bardzo bym prosił o podanie nazwy tego emulatora.
Mam takźe pytanie czy da się spolszczać gry przeznaczone na konsolę.
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Odpowiedzi: 20

co za lol chcial zaszpanowac i widze ze za bardzo nie wyszlo... :D
Przemeksik
Dodano
29.03.2005 16:22:35
Nie uruchomisz tych płyt bo to zwykły pic na wode. Nie ma san andreas na PC i trzeba czekać do premiery a wszystki san andreasy w sieciach p2p to jest kupa.
Damianos
Dodano
26.03.2005 20:57:23
Damianos:
Gdzie na osloskopie masz san andreas?? Sprawdzałem i nic tam takiego nie ma. Jest tylko wersja na Ps2.

A kto powiedział źe ja ściągałem to z osloskopu ??? Ściągałem to z DC z huba osiedlowego od kolesia który juź takie pliki miał. Stąd te moje pytania...
Werman
Dodano
26.03.2005 20:52:48
Gdzie na osloskopie masz san andreas?? Sprawdzałem i nic tam takiego nie ma. Jest tylko wersja na Ps2.
Damianos
Dodano
26.03.2005 18:36:44
No toście mi zryli łeb. Chcecie powiedzieć źe nie ma tego jeszcze na PC ???

W sumie to by wiele wyjaśniało bo mam taki problem:
Ściągnąłem sobie dwie płytki GTA (dokładna nazwa płytek):

GTA.San.andreas.reloaded.cd1. (osloskop.net)
GTA.San.andreas.reloaded.cd2. (osloskop.net)

Załączony był do tego plik tekstowy następującej treści:
open in Alcohol_120_2_8_2_1705

Sęk w tym źe nie ma takiego alcohola, przeszukałem co się da i takeigo mi nie znalazło. Zainstalowałem sobie innego Alcohola. Zamontowałem tam te dwa obrazy i tu pojawia się problem,. Obraz da się zamontować, ale przy uruchomieniu obrazu wyskakuje komunikat:

"System Windows nie moźe czytać z tego typu dysku. Dysk moźe być uszkodzony, lub uzywa formatu niezgodnego z systemem windows"

Pytanie brzmi: Jak zrobić źeby ten format stał się zgodny z pliakmi w windows.
II–ie pytanie: Jak ie ma odpowiedzi na pytanie 1 to co zrobić źeby to działało ??????????
III–cie pytanie – po co udistępniają takie rzeczy do ściągania skoro nie da się w to grać !!!!????
Werman
Dodano
26.03.2005 16:52:47
Damianos:
WaGonik:
BUahahahahhahahahahahahahahahaha normalnie padaczka chłopaki polewka na maxa ! ha ha ha ha ha

A co cie tak rozśmieszyło jesli mozna wiedzieć??

Przeczytałem wczesniejszego posta z tą sciemą :) :D:D:D:D:D
WaGonik
Dodano
26.03.2005 10:33:01
WaGonik:
BUahahahahhahahahahahahahahahaha normalnie padaczka chłopaki polewka na maxa ! ha ha ha ha ha

A co cie tak rozśmieszyło jesli mozna wiedzieć??
Damianos
Dodano
26.03.2005 10:06:43
BUahahahahhahahahahahahahahahaha normalnie padaczka chłopaki polewka na maxa ! ha ha ha ha ha a wracając do tematu,

To grałem w SA ale na PS 2 naprawde fajna gierka zaje.... duźe miasto siłownia, dyskoteki, rowerek i te sprawy normalnie rewelka giera :) ale nie moge sie doczekac na PC kiedy wyjdzie :(
WaGonik
Dodano
26.03.2005 00:17:02
panowie,doprawdy,ile mozna pisac ze ps2 jak na razie praktycznie NIE DA się emulować,a jeśli juź to na pewno nie na zasadzie 'biore gre i gram'. zagranie wymaga napisania czegos w rodzaju instrukcji–sterownika–whatever dla emulatora,co jest cholernie skomplikowane i zasobochłonne,wymaga naprawde sporej wiedzy i umiejetnosci,a jako ze nikt nikomu za to nie placi,a konsolowcom srednio na takim emulatorze zalezy (pecetowcy z kolei musza najpierw stac sie konsolowacami zeby posiąść wiedzę,a jak juz sie nimi staną... to im przestaje zalezec :D), to na razie mamy scriptfile'e dla tylko kilku gier, a i to wyciagajace 15–20fps.
tak,ps2 ma procesor ~400mhz,ale cyferki nic nie znaczą, bo skubaństwo przy pomocy jednej instrukcji załatwia to,co pecetowe procesory przy pomocy 4 czy nawet 6.

a jak ktos jest z oleśnicy pod wrocławiem to chetnie poźycze mu swoją czarnule i SA, i tak mam bana do wakacji :D
czterech_
Dodano
25.03.2005 23:59:30
Pewnie źe mają gta:sa. Na konsolce pocinają juź od dawna więc po co im emulator?
Damianos
Dodano
25.03.2005 23:27:52
Ludzie mówią źe mają gta:sa ale nikt nie ma oficjalnej. Pewnie to są wersje z emulatora która nie zaleźnie od parametrów komputera sie rźnie jak cholera.
Sagan
Dodano
25.03.2005 21:02:46
gulczkwas1:
imbecyl

Kto sie przezywa tak sie sam nazywa :wink:
gulczkwas wiem źe czasami nerwy ponoszą ale jak jestes nerwowy i chcesz sie wyźyc to połóź sobie w kącie poduszke i na niej sie wyźywaj. Zachowaj choć troche kultury i nie wyzywaj innych bo bana dostaniesz i nie bedziemy cie długo "widzieć".
Pozdrawiam
Damianos
Dodano
13.02.2005 12:44:48
gulczkwas1:
imbecyl
z kogo??
robootb
Dodano
13.02.2005 09:05:42
imbecyl
gulczkwas1
Dodano
13.02.2005 02:01:20
nie nie istnieje
robootb
Dodano
11.02.2005 19:08:53
Z tego co mi wiadomo to jeszcze nie
adik154
Dodano
11.02.2005 17:29:39
na emulu znalazlem demo gta:sa na pc :) ,tylko niewiem czy na emulu ten ktos co ma te gta sa to oszukuje i ,wiedz postanowilem sie zapytac przed pobraniem tego demka istnieje jusz demo tej gry na pc??????
jaczek
Dodano
11.02.2005 15:40:58
ok. przepraszam wszystkich za ten wyskok. ja tez miałem ubaw niezły. nudziło mi sie to zamiesciłem taki bajer.
Najlepiej zapominijcie o wszystkim.
Damianos
Dodano
02.01.2005 12:32:43
piedzialem ze to jest sciema !!!!!!!!!! tylko chcialem zobaczyc co odpowiesz damianos!!!
jaczek
Dodano
01.01.2005 20:09:59
Damianos i następnym razem mi nie wyskakuj z takimi teksami na gG.. bo ja do czasu jestem miły !!
a uwierz mi brat jeszcze nie pojechał... a do Lubania na wycieczke moge pojechać !!
pIEKAr
Dodano
01.01.2005 19:27:39
Damianos
Dodano:
29.12.2004 16:21:36
Komentarzy:
20
Strona 1 / 2