gta sa – pytania
Otóź czy komuś z was udało odpalić się GTA San Andreas oraz Crash Twinsanity w wersji na PS2 na kompie.
Jeśli tak to bardzo bym prosił o podanie nazwy tego emulatora.
Mam takźe pytanie czy da się spolszczać gry przeznaczone na konsolę.
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Jeśli tak to bardzo bym prosił o podanie nazwy tego emulatora.
Mam takźe pytanie czy da się spolszczać gry przeznaczone na konsolę.
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Odpowiedzi: 20
co za lol chcial zaszpanowac i widze ze za bardzo nie wyszlo... :D
Nie uruchomisz tych płyt bo to zwykły pic na wode. Nie ma san andreas na PC i trzeba czekać do premiery a wszystki san andreasy w sieciach p2p to jest kupa.
Damianos:Gdzie na osloskopie masz san andreas?? Sprawdzałem i nic tam takiego nie ma. Jest tylko wersja na Ps2.
A kto powiedział źe ja ściągałem to z osloskopu ??? Ściągałem to z DC z huba osiedlowego od kolesia który juź takie pliki miał. Stąd te moje pytania...
Gdzie na osloskopie masz san andreas?? Sprawdzałem i nic tam takiego nie ma. Jest tylko wersja na Ps2.
No toście mi zryli łeb. Chcecie powiedzieć źe nie ma tego jeszcze na PC ???
W sumie to by wiele wyjaśniało bo mam taki problem:
Ściągnąłem sobie dwie płytki GTA (dokładna nazwa płytek):
GTA.San.andreas.reloaded.cd1. (osloskop.net)
GTA.San.andreas.reloaded.cd2. (osloskop.net)
Załączony był do tego plik tekstowy następującej treści:
open in Alcohol_120_2_8_2_1705
Sęk w tym źe nie ma takiego alcohola, przeszukałem co się da i takeigo mi nie znalazło. Zainstalowałem sobie innego Alcohola. Zamontowałem tam te dwa obrazy i tu pojawia się problem,. Obraz da się zamontować, ale przy uruchomieniu obrazu wyskakuje komunikat:
"System Windows nie moźe czytać z tego typu dysku. Dysk moźe być uszkodzony, lub uzywa formatu niezgodnego z systemem windows"
Pytanie brzmi: Jak zrobić źeby ten format stał się zgodny z pliakmi w windows.
II–ie pytanie: Jak ie ma odpowiedzi na pytanie 1 to co zrobić źeby to działało ??????????
III–cie pytanie – po co udistępniają takie rzeczy do ściągania skoro nie da się w to grać !!!!????
W sumie to by wiele wyjaśniało bo mam taki problem:
Ściągnąłem sobie dwie płytki GTA (dokładna nazwa płytek):
GTA.San.andreas.reloaded.cd1. (osloskop.net)
GTA.San.andreas.reloaded.cd2. (osloskop.net)
Załączony był do tego plik tekstowy następującej treści:
open in Alcohol_120_2_8_2_1705
Sęk w tym źe nie ma takiego alcohola, przeszukałem co się da i takeigo mi nie znalazło. Zainstalowałem sobie innego Alcohola. Zamontowałem tam te dwa obrazy i tu pojawia się problem,. Obraz da się zamontować, ale przy uruchomieniu obrazu wyskakuje komunikat:
"System Windows nie moźe czytać z tego typu dysku. Dysk moźe być uszkodzony, lub uzywa formatu niezgodnego z systemem windows"
Pytanie brzmi: Jak zrobić źeby ten format stał się zgodny z pliakmi w windows.
II–ie pytanie: Jak ie ma odpowiedzi na pytanie 1 to co zrobić źeby to działało ??????????
III–cie pytanie – po co udistępniają takie rzeczy do ściągania skoro nie da się w to grać !!!!????
Damianos:WaGonik:BUahahahahhahahahahahahahahahaha normalnie padaczka chłopaki polewka na maxa ! ha ha ha ha ha
A co cie tak rozśmieszyło jesli mozna wiedzieć??
Przeczytałem wczesniejszego posta z tą sciemą :) :D:D:D:D:D
WaGonik:BUahahahahhahahahahahahahahahaha normalnie padaczka chłopaki polewka na maxa ! ha ha ha ha ha
A co cie tak rozśmieszyło jesli mozna wiedzieć??
BUahahahahhahahahahahahahahahaha normalnie padaczka chłopaki polewka na maxa ! ha ha ha ha ha a wracając do tematu,
To grałem w SA ale na PS 2 naprawde fajna gierka zaje.... duźe miasto siłownia, dyskoteki, rowerek i te sprawy normalnie rewelka giera :) ale nie moge sie doczekac na PC kiedy wyjdzie :(
To grałem w SA ale na PS 2 naprawde fajna gierka zaje.... duźe miasto siłownia, dyskoteki, rowerek i te sprawy normalnie rewelka giera :) ale nie moge sie doczekac na PC kiedy wyjdzie :(
panowie,doprawdy,ile mozna pisac ze ps2 jak na razie praktycznie NIE DA się emulować,a jeśli juź to na pewno nie na zasadzie 'biore gre i gram'. zagranie wymaga napisania czegos w rodzaju instrukcji–sterownika–whatever dla emulatora,co jest cholernie skomplikowane i zasobochłonne,wymaga naprawde sporej wiedzy i umiejetnosci,a jako ze nikt nikomu za to nie placi,a konsolowcom srednio na takim emulatorze zalezy (pecetowcy z kolei musza najpierw stac sie konsolowacami zeby posiąść wiedzę,a jak juz sie nimi staną... to im przestaje zalezec :D), to na razie mamy scriptfile'e dla tylko kilku gier, a i to wyciagajace 15–20fps.
tak,ps2 ma procesor ~400mhz,ale cyferki nic nie znaczą, bo skubaństwo przy pomocy jednej instrukcji załatwia to,co pecetowe procesory przy pomocy 4 czy nawet 6.
a jak ktos jest z oleśnicy pod wrocławiem to chetnie poźycze mu swoją czarnule i SA, i tak mam bana do wakacji :D
tak,ps2 ma procesor ~400mhz,ale cyferki nic nie znaczą, bo skubaństwo przy pomocy jednej instrukcji załatwia to,co pecetowe procesory przy pomocy 4 czy nawet 6.
a jak ktos jest z oleśnicy pod wrocławiem to chetnie poźycze mu swoją czarnule i SA, i tak mam bana do wakacji :D
Pewnie źe mają gta:sa. Na konsolce pocinają juź od dawna więc po co im emulator?
Ludzie mówią źe mają gta:sa ale nikt nie ma oficjalnej. Pewnie to są wersje z emulatora która nie zaleźnie od parametrów komputera sie rźnie jak cholera.
gulczkwas1:imbecyl
Kto sie przezywa tak sie sam nazywa :wink:
gulczkwas wiem źe czasami nerwy ponoszą ale jak jestes nerwowy i chcesz sie wyźyc to połóź sobie w kącie poduszke i na niej sie wyźywaj. Zachowaj choć troche kultury i nie wyzywaj innych bo bana dostaniesz i nie bedziemy cie długo "widzieć".
Pozdrawiam
z kogo??gulczkwas1:imbecyl
imbecyl
nie nie istnieje
Z tego co mi wiadomo to jeszcze nie
na emulu znalazlem demo gta:sa na pc :) ,tylko niewiem czy na emulu ten ktos co ma te gta sa to oszukuje i ,wiedz postanowilem sie zapytac przed pobraniem tego demka istnieje jusz demo tej gry na pc??????
ok. przepraszam wszystkich za ten wyskok. ja tez miałem ubaw niezły. nudziło mi sie to zamiesciłem taki bajer.
Najlepiej zapominijcie o wszystkim.
Najlepiej zapominijcie o wszystkim.
piedzialem ze to jest sciema !!!!!!!!!! tylko chcialem zobaczyc co odpowiesz damianos!!!
Damianos i następnym razem mi nie wyskakuj z takimi teksami na gG.. bo ja do czasu jestem miły !!
a uwierz mi brat jeszcze nie pojechał... a do Lubania na wycieczke moge pojechać !!
a uwierz mi brat jeszcze nie pojechał... a do Lubania na wycieczke moge pojechać !!