Gta Sa Problem
ja mam problem z instalacją , usunelem wczesniejsze san andreas i teraaz jak wkładam płyte i chce dać install to mam PLAY GTA SA , UNINSTAL , no to daje Uninstal ale i tak potem moge dac PLAY GTA SA ale nic sie nie dzieje , uninstalowalem z 10razy , jak moge to zainstlaowaC? help , tego juz nie ma na dysQ , jak to zainstalowac? mecze sie z 2 h z tym :( odpalalem z plytki INSTAL EXE ale to samo , uninstal sie wlacza, w dodaj usun programy niechce sie usunac , klikam USUN i nic :( ale na dysq tego juz nie ma !
Odpowiedzi: 20
Readme mam po Angielsku a taki dobry to ja nie jestem :/ czyli nici z grania w Sa ?:(
powtorze to co wczesniej powiedzialem. Przeczytaj plik Readme. Tam mozliwe ze bedzie ten problem opisany.
niestety przy przenoszeniu pliku gta3.img jest jakis blad danych CRC , a jak usunelem z Moich Dokumentow te Gta User Files i savy i wszysyko to nadal mam Instal Gta Sa i sie chce odinstalowywac;(
usunelem wlasnie ale kopiuje teraz cala gre zainstalona z plyty , te foldery co sa po zainstalowaniu , bo u qmpla nagralme ot , moze zadziala (oby)
matijas:w folderze "moje dokumenty" sprawdz czy jeszcze nie ma czegos z gtasa. Jak bedzie to wytnij (moze masz tam save'y i szkoda je usuwac ;))
matijas niestety to Jego decyzja :twisted:
w folderze "moje dokumenty" sprawdz czy jeszcze nie ma czegos z gtasa. Jak bedzie to wytnij (moze masz tam save'y i szkoda je usuwac ;))
hmm Mi się wydaje tak.Jak niema Uninstall to chyba będzie lipa z zdezinstalowania gry. :wink:
solar a zobacz czy czasami nie masz tego gta jeszcze w dodaj usun programy w panelu sterowania bo nieraz choc odinstalujesz jakis program to i tak wpis tam zostaje.Miałem podobnyu problem tyle ze z inna gierą .
www.gtasite.pl i poszukaj sobie.
moze ktos wrzucic save od momentu gdy zaczyna sie szkola latania(moj brat sie na to przypalil i chce mu pomoc)dzieki
Over:moźe pirat ;)
nawet jeśli to nie ma wpływu w tym przypadku raczej :wink:
moźe pirat ;)
tak daje i wpisuje Rockstar , daje Nastepny... i usunalem wsyzstko i nadal to samo :( chce odinstalowywac :/ usunalem tez folder Rockstar Games(tam gdzie sa klucze w edytorte rejestru)ale nic nie dało , a mam tylko tak : Windows,CurrentVersion , a niemam pod tym Uninstal , kurde gdzie ono jest? piszesz @over ze tam ale JA tego tam nie mam :/ ;(
W rejestrze wciśnij CTRL+F i wpisz Rockstar wywal wszystko co znajdzie.
sprubuj z rejestru usunac nie tylko ten klucz co podal Over.. sprubuj usunac wszystko co zwiazane z gta:sa
niestety ja nie mam w tym SOFTWARE , MICROSOFT , nie mam takiego "działu" ale czemu ? mam tylo WNDOWS 3.1 Migartion Stauts , sorki ze 2 post ale zapomnialem tam dac EDIT :(Over:czy wszystkie ? chyba wstarczy tylko w HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall odszukać odpowiedni klucz przyporządkowany gta sa i go usunąć ;)
pomimo ze usunalem te klucze to mam teraz tak : INSTALL GTA SA , daje install a on chce i tak odinstalowac;/
w pliku readme zobacz. Tam opisuja takie wlasnie problemy.
czy wszystkie ? chyba wstarczy tylko w HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall odszukać odpowiedni klucz przyporządkowany gta sa i go usunąć ;)
wedlug mnie start>uruchom>regedit i z rejestru wywal wszystko co zwiazane z gta:sa ...
Strona 1 / 1