GTA SA Misja FREEFALL
Jestem w trzecim mieście i biore misie z drugiego kasyna takie dwie kostki sa narysowane na mapce jade na lotnisko biore taki czerwony samolocik troszke tandetny i lece na spotkanie z jakims odrzutowcem z tyłu tego odrzutowca jest czerwone kułko.
Co mam zrobic prubowałem juz wiele zeczy.
Co mam zrobic prubowałem juz wiele zeczy.
Odpowiedzi: 16
Juź nie trzeba....
Over jeśli zrobisz tę misje takźe dla mnie będę bardzo wdzięczny!Wiem źe są juź savy Robson'a85p , ale ja ani razu nie uźylem kodu z grze!Dlatego jeśli moźesz to bardzo prosze zrób ją jeszcze raz dla mnie ;–)
włączasz statsy, wciskasz s, wychodzisz z gry, wtwierasz gta san andreas user files, potem wtwierasz stats.html(albo coś podobnego), odszykujesz interesująca Cię rubrykę i to by było na tyle
jeźeli mógłbyć to prosze dokładniej.
klonpiotr:małe pytanko odnośnie tych kodów.
gdzie moźna sprawdzić ile razy[czy coś w tym stylu] uźywało sie kodów w grze??
w statsach
w statsach
w statsach
w statsach
Naprawde wielkie dzeki mam kłopot z głowy dzieki.
małe pytanko odnośnie tych kodów.
za pierwszym razem :wink:
btw: muszę przyznać, źe jak dotąd z wszystkich CJ'ów którymi grałem przechodząć innym misję, Twój wygląda najlepiej. Niestety nie mogę tego powiedzieć w kwestii uźywania kodów :roll:
btw: muszę przyznać, źe jak dotąd z wszystkich CJ'ów którymi grałem przechodząć innym misję, Twój wygląda najlepiej. Niestety nie mogę tego powiedzieć w kwestii uźywania kodów :roll:
Bede ci bardzo wdzeczny jak mi przeidzesz bo ja niemam siły sie z tym meczyc dzieki.
spakuj save'a rarem i podaj w załączniku
5 sekund aź :P U mnie od razu się włączyło ;)
Jak bys mugł to bym był bardzo wdzeczny bo ja niemam do tej misj nerwów to co na meila ci wysłac podał bys mi adres.Zgury dzeki pozdro.
musisz wtecieć w to kółko i bodajrze zostać w nim prez 5 sekund. potem będzie filmik i nawalanka
Jak chesz to daj save, chętnie przejdę tą misję drugi raz :wink:
Jak chesz to daj save, chętnie przejdę tą misję drugi raz :wink:
Strona 1 / 1