GTA SA chodzi na MX !!!!!!!!!!!!!!!
Sprawdziłem i chodzi na moim GF MX 440, grafika pewnie nie jest taka jaka jest na lepszych kartach ale San Andreas CHODZI NA MX i to jest waźne :)!!!!!!!!!!!
Odpowiedzi: 20
lewymen:Ja teź mam GF 2 MX400 i mi w ogóle gra się nie włącza :? :? :? Tylko komp mi się zwiesza :( :( Moźna temu jakoś zaradzić :?: :?:
a pozostałe komponenty blaszaka :?: sama grafa nie wystarczy
sterowniki spróbuj przeinstalować na jakieś inne...
Ja teź mam GF 2 MX400 i mi w ogóle gra się nie włącza :? :? :? Tylko komp mi się zwiesza :( :( Moźna temu jakoś zaradzić :?: :?:
Było wiele razy – poszukaj
Witam. Mam następujący poblem. Gra odpala mi sie normalnie, pokazuje się intro, R*, oraz gry a potem ekran staje się czarny. kursor w środku ekranu przybiera postać jak w wordzie a po bokach zwykła strzałka. prosił bym o pomoc z rozwiącaniem tego problemu. PS. oto mój komp. Athlon 1700+ XP, GF2 MX 400 64MB, 256MB RAM, karta dźwiekowa zintegrowana.
Witam. Mam następujący poblem. Gra odpala mi sie normalnie, pokazuje się intro, R*, oraz gry a potem ekran staje się czarny. kursor w środku ekranu przybiera postać jak w wordzie a po bokach zwykła strzałka. prosił bym o pomoc z rozwiącaniem tego problemu. PS. oto mój komp. Athlon 1700+ XP, GF2 MX 400 64MB, 256MB RAM, karta dźwiekowa zintegrowana.
ok thx..
a tera jeszcze jedno pyt., bo nie bardzo moge sie dogadac z takim gosciem i szczeze juz mnie tak wq..
jak to w koncu jest? czy problemy z grafiką (i ew. dzwiekiem) są spowodowane BŁĘDEM producentów tych kart (w co wątpie) czy to Rockstar jest temu winny podpisując umowy (np. z Nvidią) i źle pisząc kod ?
twierdzi, ze to wina frajerów radeonowców (bo to g**wna i wszystko co najgorsze.. ) bo qpili taką karte to mają problemy z SA
i twierdzi tez ze wina tkwi po stronie ATi
:?:
a tera jeszcze jedno pyt., bo nie bardzo moge sie dogadac z takim gosciem i szczeze juz mnie tak wq..
jak to w koncu jest? czy problemy z grafiką (i ew. dzwiekiem) są spowodowane BŁĘDEM producentów tych kart (w co wątpie) czy to Rockstar jest temu winny podpisując umowy (np. z Nvidią) i źle pisząc kod ?
twierdzi, ze to wina frajerów radeonowców (bo to g**wna i wszystko co najgorsze.. ) bo qpili taką karte to mają problemy z SA
i twierdzi tez ze wina tkwi po stronie ATi
:?:
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=35549
ehr a tera na nowych zanika dzwiek
czy jest juz jakis patch/sposób na pozbycie sie tego błędu? :(
czy jest juz jakis patch/sposób na pozbycie sie tego błędu? :(
Zwykłe sterowniki stykną :)
tez mi od AC raz wybił ten bscreen
czy jak mam zintegrowaną karte moge sciagnac zwykłe stery czy musze zaktualizowac płyte gł. ?
a3.73
czy jak mam zintegrowaną karte moge sciagnac zwykłe stery czy musze zaktualizowac płyte gł. ?
a3.73
Rozwiązałem problem z niebieskim ekranem! Choć wyglądało to na problem z grafiką, naleźało zainstalować nowy sterownik do dźwięku – AC'97 Realtek Audio Driver.
Kurde, nie znam angielskiego :oops: A na tej stronie nie trzeba zapłacić za informacje?
Poczytaj to i zastosuj sie do wskazowek
http://www.experts–exchange.com/Operating_Systems/Q_21216534.html
http://www.experts–exchange.com/Operating_Systems/Q_21216534.html
56.72 nie rozwiązał problemu :( Moźe trzeba cośzmienić w BIOSie? Mój synek uwielbiał Vice City i teraz mi jęczy, źebym naprawił San Andreas. Ja teź bym chętnie pograł... Help!
Mozesz pokazac ten niebieski ekran czy to Blue Screen of Death? Jezeli to drugie to przepisz sygnature bledu i zajrzyj do podgladu zdarzen.
Mozesz tez zasatanowic sie nad zmienieniem sterownikow do akrty graficznej i/lub dzwiekowej.
Sprobuj zainstalowac te sterownikii w ten sposob.
Mozesz tez zasatanowic sie nad zmienieniem sterownikow do akrty graficznej i/lub dzwiekowej.
Sprobuj zainstalowac te sterownikii w ten sposob.
A ja mam GTA SA od przedwczoraj i po kilku minutach grania na GF4 MX 440 i 768 RAM DDR wyskakuje mi niebieski ekran. Żadne kombinacje z ustawieniami grafiki nie pomagają :( Ma ktoś ten sam problem?
ja mam fx5200 i bardziej mi sie VC podobało. Bardrdziej kolorowe.
pozdro
pozdro
moźe i jest w SA ,ale ja nie zauwaźam w innych grach.
klonpiotr:matijas:szkoda tylko ze na 800x600x16 a nie na 800x600x32, no ale coz, takie zycie :P
nie am takiej wielkiej róźnicy.
chyba nie wiesz co mówisz. W GTA SA między 16 bit a 32 bit jest duźa róźnica...
Damianos:szkoda tylko źe ja mam tylko 128MB ram i nie wiem jak gierka będzie chodzić.
Oj nie wiem. Patrząc na moźliwości gry sądze, źe na 128 bedzie się nieźle ciąć. Ja ci polecam dokupić 258MB za 89zł w najbliźszym sklepie lub jeźeli tyle nie masz to po jeszcze niźszej cenie 128MB :D