GTA S A Cesar Vialpando
chodzi mi o misje Cesar Vialpando ile musze mieć punktów źeby misje zalończyć ok!
Odpowiedzi: 10
po prostu więcej punktów od przeciwnika musisz zdobyć kierujesz
8, 2, 4, 6 jak wygrasz dostaj 2 razy tyle co postawiłeś ..
8, 2, 4, 6 jak wygrasz dostaj 2 razy tyle co postawiłeś ..
Cwenu:tam nie musisz zdobyć ileś tam ptk ale pokonać kolesia jak ja miałem to jak pamiętam to on coś 1280 a ja 1325. jak masz problemy z wyczuciem rytmu te se kiwaj głową albo stukaj nogą :D
juź wiem skąd się wzieło powiedzenie, ze gry ogłupiają.
tam nie musisz zdobyć ileś tam ptk ale pokonać kolesia jak ja miałem to jak pamiętam to on coś 1280 a ja 1325. jak masz problemy z wyczuciem rytmu te se kiwaj głową albo stukaj nogą :D
lekko ponad 1000
adik154:theboss78:misiu36:chodzi mi o misje Cesar Vialpando ile musze mieć punktów źeby misje zalończyć ok!
Bodajze tam informuja ile pkt zdobyc musisz.
więcej od przeciwnika... :mrgreen:
no wlasnie i o to chodzi. :mrgreen:
theboss78:misiu36:chodzi mi o misje Cesar Vialpando ile musze mieć punktów źeby misje zalończyć ok!
więcej od przeciwnika... :mrgreen:
misiu36:chodzi mi o misje Cesar Vialpando ile musze mieć punktów źeby misje zalończyć ok!
Over:coyote:Było juź na forum , pozatym to wystarczy poszukaćO co chodzi z misją CESAR VIALPANDO(lowrider) ?
Gdy na to kółko na środku najedzie strzałka trzeba wcisnąć strzałkę na klawiaturze numerycznej.
8 – góra
2 – dół
4 – lewo
6 – prawo
nie pytał się jak sterować tylko ile trzeba pkt zdobyć
:oops: Ale zakręconu dzisiaj jestem.
coyote:Było juź na forum , pozatym to wystarczy poszukaćO co chodzi z misją CESAR VIALPANDO(lowrider) ?
Gdy na to kółko na środku najedzie strzałka trzeba wcisnąć strzałkę na klawiaturze numerycznej.
8 – góra
2 – dół
4 – lewo
6 – prawo
nie pytał się jak sterować tylko ile trzeba pkt zdobyć
Było juź na forum , pozatym to wystarczy poszukać
O co chodzi z misją CESAR VIALPANDO(lowrider) ?
8 – góra
2 – dół
4 – lewo
6 – prawo
Strona 1 / 1