Gta przestała działać.
Witam. Zainstalowałem GTA SA i wszystko było ok poza tym źe trochę muliła, jesnak po dwóch dniach przy uruchamianiu wyskakuje błąd. Zamieścił bym tu raport o błędzie ale jest kolosalnie długi. Ktoś wie co mogło się stać źe przestała się uruchamiać. Nie dokonywałem źadnych przestawień systemowych.
Odpowiedzi: 17
no mam i co :)
Poradziłem sobie sam!
Matijasowi dziękuję za dobre chęci.
Adikowi gratuluję uczciwości
Ciekawe czy ty masz jakichś kolegów....
Matijasowi dziękuję za dobre chęci.
Adikowi gratuluję uczciwości
adik154:nie mozna poźyczyć koledze gry bo wtedy pozwala sie na jej piracenie. To tak jakby przegrać gre koledze czyli stać sie piratem.
Ciekawe czy ty masz jakichś kolegów....
a to ci sie lekturki pomyliły bo tyś opowiedział Świętoszka :mrgreen:
adik154:to wyjasni ktoś wreszcie co z tą moralnością tej Pani Dulskiej bo nowego tematu szkoda zakładać :wink:
Pani Dulskiej nie czytałem bo pod koniec roku przestałem szkołę odwiedzać :wink: (ale mam to zrobić :P ) ,ale pewnie się rozchodzi o coś w stylu Świętoszka tzn. koleś zgrywał niewiadomo jak świętego a chciał człowiekowi u którego mieszkał i który go utrzymywał źonę zbałamucić :P
to wyjasni ktoś wreszcie co z tą moralnością tej Pani Dulskiej bo nowego tematu szkoda zakładać :wink:
ok wygrales :D
arcymag musisz niestety skorzystac z "brunetki" :D i sam poszukac pomocy.
arcymag musisz niestety skorzystac z "brunetki" :D i sam poszukac pomocy.
nie mozna poźyczyć koledze gry bo wtedy pozwala sie na jej piracenie. To tak jakby przegrać gre koledze czyli stać sie piratem.
jaki blad wyskakuje? mozesz dac screena.
Adik czy posadzasz go o to ze ma pirata? Jesli tak to czemu? Przeciez mozna pozyczyc koledze gre. Nic w tym pirackiego :?
Adik czy posadzasz go o to ze ma pirata? Jesli tak to czemu? Przeciez mozna pozyczyc koledze gre. Nic w tym pirackiego :?
coyote:adik – Co tak cienko ? :wink: Ja w twoim wieku jestem a "Moralność Pani Dulskiej" miałem przerabiane.
co ty juź w epoce Młoda Polska :wink: Myśmy skończyli Romantyzm dopiero, ale wiesz to wszystko zaleźy od tego jak nauczyciel sobie rozplanuje epoki :)
adik – Co tak cienko ? :wink: Ja w twoim wieku jestem a "Moralność Pani Dulskiej" miałem przerabiane.
adik – Co tak cienko ? :wink: Ja w twoim wieku jestem a "Moralność Pani Dulskiej" miałem przerabiane.
Gusio nie rozumiem :roll: tegoź utworu literackiego jeszcze nie przerabiałem bo ja dopiero do 2 klasy liceum uczęszczał będe. Mógłbyś wytłumaczyć :(
gdybyś przeczytał regulamin to byś wiedział co piszesz ale ze czytac widac nie lubisz/nie chcesz to chyba nikt ci juz nie pomoźe.
nie ma za co.... tak jak i panu.
gdybyś przeczytał regulamin to byś wiedział co piszesz ale ze czytac widac nie lubisz/nie chcesz to chyba nikt ci juz nie pomoźe.
adik154:arcymag:Spróbowałbym przed napisaniem tego posta tyle źe poźyczyłem kolesiowi który wyjechał na wczasy i będzie za tydzień a ja bym juź pograł.
no to panu juź podziękujemy
Czyźby Adik ujawniła sie w Tobie Moralność Pani Dulskiej ?
nie ma za co.... tak jak i panu.
arcymag:Spróbowałbym przed napisaniem tego posta tyle źe poźyczyłem kolesiowi który wyjechał na wczasy i będzie za tydzień a ja bym juź pograł.
no to panu juź podziękujemy
Spróbowałbym przed napisaniem tego posta tyle źe poźyczyłem kolesiowi który wyjechał na wczasy i będzie za tydzień a ja bym juź pograł.
a przeinstalować próbowałeś :?:
Strona 1 / 1