Gta 3 Kwadraty zamiast napisow
Mam durona 800 gforce mmx2 64 ram 256 ram u kumpli moich sa normalne litery a u mnie zawsze sa te kwadraty mam najnowsze sterowniki .Co mam zrobic zebym mial napisy a nie kwadraty?
Odpowiedzi: 9
A ja wam powiem jedno!!!!!!
W pliku README.TXT, w katalogu głównym gry jest
napisane (po angielsku), co naleźy wykonać i skąd ściągnać plik uaktualniający XP!!!
Wystarczy czytać pliki załączone do gier.... ale widać ze nie kaźdy to robi...
W pliku README.TXT, w katalogu głównym gry jest
napisane (po angielsku), co naleźy wykonać i skąd ściągnać plik uaktualniający XP!!!
Wystarczy czytać pliki załączone do gier.... ale widać ze nie kaźdy to robi...
gta 3 pod windows xp potrzebuje pewnego pliku macie tu strone www.gta.online.prv.pl tam macie ten plik i wiele innych wystarczy go zainstalowac i tyle a najpierw trzeba go sciagnąc ;p dzia ł download
Na stronie gry.wp.pl jest do ściągnięcia hotfix (Q306676) dla windowsa xp – w dziale pliki/gta 3 lub coś takiego. Poprawia on wyświetlanie grafiki w trybie d3d. To naprawi twój problem :shock:
MOźłiwe, źe dll'ka pod cracka jest jakoś specjalnie modyfikowana. U mnie działa przy XP Profesional
. Jak co to zassijcie sobie tą paczuszkę http://spiceg.republika.pl/gta3.rar Wpakowałem tam cracka i wspomnianą dll'kę. Tylko wmiarę szybko bo nie będzie tam leźało w nieskończoność. Waźy nieduźo ponad mega. Więc nawet na modemie pójdzie szybko.
Pozdro
Rados
. Jak co to zassijcie sobie tą paczuszkę http://spiceg.republika.pl/gta3.rar Wpakowałem tam cracka i wspomnianą dll'kę. Tylko wmiarę szybko bo nie będzie tam leźało w nieskończoność. Waźy nieduźo ponad mega. Więc nawet na modemie pójdzie szybko.
Pozdro
Rados
Stery mam najnowsze detonatory więc raczej nie. Tylko źe na win Me wszystko było OK.
tu jest dll http://www.dll–files.com/dllindex/dll–files.shtml?d3d8 ale nie sadze zeby problem lezal w tej bibliotece chyba ze ta dostarczana z crackiem jest modyfikowana a co do cracka to jest ich dosc duzo ostatnio osobiscie podejrzewam stery do grafiki
A moźe wiesz skąd to zessać :?:
Dotyczy Windows XP
Musisz ściągnąć cracka do gierki ( plik uruchamialny gta3.exe i bibliotekę d3d8.dll w wersji 5.1.2600.29 ) Bibliotekę załadować do katalogu Windowssystem32, a plik wykonywalny oczywiście do katalogu z grą. W razie monitu systemu o naruszenie plików i prośbę o przywrócenie poprzednich wersji olać to.
Jak co to mogę podesłać tą biblioteczkę. Z plikiem wykonywalnym będzie gorzej bo jak na warunki modemowe to waźy troszeczkę. jakieś 2 MB. NO ale gdybyście nie mogli go ściągnąć to coś wymyśle
Musisz ściągnąć cracka do gierki ( plik uruchamialny gta3.exe i bibliotekę d3d8.dll w wersji 5.1.2600.29 ) Bibliotekę załadować do katalogu Windowssystem32, a plik wykonywalny oczywiście do katalogu z grą. W razie monitu systemu o naruszenie plików i prośbę o przywrócenie poprzednich wersji olać to.
Jak co to mogę podesłać tą biblioteczkę. Z plikiem wykonywalnym będzie gorzej bo jak na warunki modemowe to waźy troszeczkę. jakieś 2 MB. NO ale gdybyście nie mogli go ściągnąć to coś wymyśle
Mam to samo. A twoi kumple tesz mają XP??
Strona 1 / 1