grzanie sie procka
Co moze byc przyczyna grzania sie procka?? Programy mi pokazuja ze ma on 65st i jak dotykam radiatora to faktycznie jest on cieply dosc mocno.Po wlaczeniu jakiegos programiku do chlodzenia radiator sie chlodzi i temp spada,ale chyba nie powinno byc tak ze skoro prawie nic nie robie na kompie a on takie temperatury osiaga i to bardzo szybko bo juz po oki 15min pracy. Mam AMD Athlon 2000 XP+
Odpowiedzi: 6
adik tak to juz jest w sklepach lepiej od razu sprawdzic sprzet bo albo bedzie sie mulił albo odrazu7 padnie a potem na benchmarku czytasz komenty do sprzetu oceniane na 1 :)
A moźe sie grzeje bo na zewnątrz jest gorąco :idea:
jak ci mogli paste z srebrem dac na bartona??? To chyba ich szczyt niekąpetencji. NA AThlony i Seprony stosuje sie pasty nie pzrewodzące prądu...
PS. Im cieńsza warstwa pasty rozporowadzona równomiernie tym lepsze oprowadzanie ciepła...
PS. Im cieńsza warstwa pasty rozporowadzona równomiernie tym lepsze oprowadzanie ciepła...
po 1 kto zakładał chłodzenie jesli sklep to pewnie za mało pasty ja tak miałem i temperatura mi do 70 dobijała ale kiedy wymieniłem paste (bez srebra) temperatura spadła do 32 stopni mam Athlona 2500 barton podkrecony na 3200+ teraz mam 45–47 stopni
programik mialem na plycie to plyty glownej a wabi sie PC Alert4
frohike:Co moze byc przyczyna grzania sie procka?? Programy mi pokazuja ze ma on 65st i jak dotykam radiatora to faktycznie jest on cieply dosc mocno.Po wlaczeniu jakiegos programiku do chlodzenia radiator sie chlodzi i temp spada,ale chyba nie powinno byc tak ze skoro prawie nic nie robie na kompie a on takie temperatury osiaga i to bardzo szybko bo juz po oki 15min pracy. Mam AMD Athlon 2000 XP+
jakiź ty masz prpgramik :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
a grzeje sie pewnie bo tandetne/źle zamocowane chłodzenie masz. Wiele razy było na forum wiec zagadaj do blondyny z mojego podpisu.
Strona 1 / 1