GRY W LANie
Czy znaqcie jakies ciekawe gierki w ktore fajnie sie gra w sieci LAN?
podajcie nazwy gir i kategorie tych gier.Z gory dziekuje!!!
podajcie nazwy gir i kategorie tych gier.Z gory dziekuje!!!
Odpowiedzi: 13
bułwikowski:najlepszy to jest sof!!!!
SOF2 jest niedopracowany – dla mnie sie kijowo gra – gra ma duuuuzo bledow :(
ale SOF1 jest zaje–fajny
a dla mnie najlepsza jest :
:arrow: ze strategii Starcraft
:arrow: FPP Unreal Tournament (tak, tak nigdy sie nie przekonalem do Q3)
:arrow: Operation Flashpoint (ta gra wymiata)
:arrow: no i GTA
Poza tym Settlers IV sa ok, Total Annihilation (ma juz chyba ze 4latka), Warcraft3
Wiem ze jeszcze Counter Strike jest dobry do tego, ale nie mialem szczescia w to grac
:arrow: ze strategii Starcraft
:arrow: FPP Unreal Tournament (tak, tak nigdy sie nie przekonalem do Q3)
:arrow: Operation Flashpoint (ta gra wymiata)
:arrow: no i GTA
Poza tym Settlers IV sa ok, Total Annihilation (ma juz chyba ze 4latka), Warcraft3
Wiem ze jeszcze Counter Strike jest dobry do tego, ale nie mialem szczescia w to grac
najlepszy to jest sof!!!!
Ja bym polecił Quake 3 Arena najlepsza gra na multiplayer !!!!!!!!!!
Tytuły gierek zaleźą od tego jakie gatunki preferujesz, kaźdy ma swój gust więc trudno jest komuś coś polecić więc musisz coś sam wyszukać.
Tytuły gierek zaleźą od tego jakie gatunki preferujesz, kaźdy ma swój gust więc trudno jest komuś coś polecić więc musisz coś sam wyszukać.
PgX:musi wpisać "gry komputerowe". Jak tak nie zrobi to otrzyma konkurs gry na fortepianie albo gra w szachy :mrgreen:
coś ty ***** napisał nie rozumiem!
nie tłumacz nie trzeba
musi wpisać "gry komputerowe". Jak tak nie zrobi to otrzyma konkurs gry na fortepianie albo gra w szachy :mrgreen:
wystarczy ze wpiszesz w pierwszej lepszej wyszukiwarce "gry" a znajdziesz to czego szukasz, bo jest multum wiadomosci na ten temat...
Dobre do sieci są FPP, tu nie musze chyba wspominać o Unreal Tournament itp,itd.
Fajna jest teź giera Ghost Recon.
Ja z niecierpliwością czekam na: Delta Force: Blackhowk Down – ta gra to WYPAS !!!
Fajna jest teź giera Ghost Recon.
Ja z niecierpliwością czekam na: Delta Force: Blackhowk Down – ta gra to WYPAS !!!
Dla mnie Battlefield 1942 wymiata.
Teraz to juź prawie kaźda gra umoźliwia rozgrywki w sieci tak jak i w lanie jak i w necie, więc wymienianie konkretnych tytułów mija się z celem.
:x :x :x CZY TY CZLOWIEKU NIE WIESZ CO TO INTERNET ??? OD CZEGO ON JEST ???
SIE SZUKA !!!!!! :x :evil:
SIE SZUKA !!!!!! :x :evil:
Strona 1 / 1