GRY, UPS
Cze.
Czy zasilacz UPS mógł by być rozwiązaniem na wyłanczające się gry?
(stary problem–gram se 1,2h i nagle mi się monitor wyłancza, najczęściej przy grach 3D) Czy to mogą być spadki zasilania czy coś takiego?
Prosze o Pomoc!
(stary problem–gram se 1,2h i nagle mi się monitor wyłancza, najczęściej przy grach 3D) Czy to mogą być spadki zasilania czy coś takiego?
Prosze o Pomoc!
Odpowiedzi: 12
Napisz dokładnie jaki massz sprzęt łącznie z AGP razy ile na płycie głównej i na karcie. A narazie powiem ci źe jedyne sęsowne wyjaśnienie tego problemu to zbytnio opciąźone AGP czego powodem jest niedobór mocy na szynie pobierany przez kartę graficzną to czesto występujący problem na szybkich kartach i niezbyt dobrych płytach głównych.
Napisz dokładnie jaki massz sprzęt łącznie z AGP razy ile na płycie głównej i na karcie. A narazie powiem ci źe jedyne sęsowne wyjaśnienie tego problemu to zbytnio opciąźone AGP czego powodem jest niedobór mocy na szynie pobierany przez kartę graficzną to czesto występujący problem na szybkich kartach i niezbyt dobrych płytach głównych.
Sterowniki są nowe i działają a karte teź mi wymieniali
NVIDIA GeForce FX 5200 128MB
Moźe jakieś propozycje?
NVIDIA GeForce FX 5200 128MB
Moźe jakieś propozycje?
Mój kolega teź miał taki problem. Pomogła wymiana karty graficznej. Moźesz teź spróbować zainstalować sterowniki do monitora chociaź wątpie źeby to pomogło.
a jaka masz karte grafiki?
probowales jechac na innej karcie:?:
probowales jechac na innej karcie:?:
Przy wyłanczanie nie mam komunikatu, a wyłancza się tylko monitor a nie cały komp.
Żeby znowu coś widzieć musze zrestartować kompa,
a z monitorem wszystko ok bo mi serwis wymieniał na nowy w celu przetestowania, i to samo../.
Z kompem tez wszystko ok
Żeby znowu coś widzieć musze zrestartować kompa,
a z monitorem wszystko ok bo mi serwis wymieniał na nowy w celu przetestowania, i to samo../.
Z kompem tez wszystko ok
A czy przy wyłaczaniu masz jakiś komunikat [ taki na niebiskim tle ], bo jeśli tak, skopiuj / napisz jego treść, to napewno przybliźy w czym naprawdę problem.
Jeźeli komputer się po prostu wyłacza moim zdaniem to wina zasilacza.
Jeźeli komputer się po prostu wyłacza moim zdaniem to wina zasilacza.
ok juz go zabieram :wink:
Przepraszam za wtrącenie nie na temat, ale mam sprawe do terminatora. Czy mógłbyś zabrać ten strasznie duźy obrazek ze swojego podpisu?? Mi bardzo on przeszkadza w przeglądaniu forum.
Dziękuje jesli mnie wysłuchasz
Dziękuje jesli mnie wysłuchasz
A zasilacz ile mocy ma??
Z monitorem i kompem wszystko ok bo mi serwis wymieniał na nowy w celu rozwiązania problemu, ale i tak ten sam problem!
Nie sądzę źeby się coś przegrzewało, z jakiej okazji?
Nie sądzę źeby się coś przegrzewało, z jakiej okazji?
mattrex1:Cze.
Prosze o Pomoc!
juz lepiej sprawic sobie lepszy zasilacz, najlepiej sprawdzic monitor czy napewno dobry, sprawdzic czy sie procesor/cala reszta w obudowie nieprzegrzewa :?: