Gry się wyłanaczją
:evil: Mój sprzęt to :
Athlon XP 2500+ 400 mhz
Karta Grafiki: Nvidia Geforce FX 5600 128 mb
512 ram DDR 400 mhz
Płyta głowna : MSI KT4AV AGP 8x 400 mhz
Windows XP Home Edition
Mam problem z grami niezaleźnie jaka gra się poprostu wyłancza i pojawia się niebieski ekran i pisze źe wyłancza sie przez plik sterownika do karty graficznej formatowałem dysk ze 4 razy mialem wczesniej windowsa XP Profesional i 98 i to nic niepomaga sterowniki do karty graficznej zmienialem ze sto razy i teź nic to niedaje !!! w sklepie muwia z eniemoze byc uszkodzony sprzęt w nic neimozna pograć niemam wirusów mam Nortona 2003 zaaktualizowanego i Mks vir 2004 i anty trojana i i neimam zielonego pojęcia czego tak sie dzieje bardzo proze mzoe ma ktoś podobny problem niech napiusze co am robic :?:
Athlon XP 2500+ 400 mhz
Karta Grafiki: Nvidia Geforce FX 5600 128 mb
512 ram DDR 400 mhz
Płyta głowna : MSI KT4AV AGP 8x 400 mhz
Windows XP Home Edition
Mam problem z grami niezaleźnie jaka gra się poprostu wyłancza i pojawia się niebieski ekran i pisze źe wyłancza sie przez plik sterownika do karty graficznej formatowałem dysk ze 4 razy mialem wczesniej windowsa XP Profesional i 98 i to nic niepomaga sterowniki do karty graficznej zmienialem ze sto razy i teź nic to niedaje !!! w sklepie muwia z eniemoze byc uszkodzony sprzęt w nic neimozna pograć niemam wirusów mam Nortona 2003 zaaktualizowanego i Mks vir 2004 i anty trojana i i neimam zielonego pojęcia czego tak sie dzieje bardzo proze mzoe ma ktoś podobny problem niech napiusze co am robic :?:
Odpowiedzi: 1
Skoro
Moźe:
a/ zmień kartę zamiast sterownika
b/ sprawdź z innym zasilaczem
, a do tego.... formatowałem dysk ze 4 razy ....
....sterowniki do karty graficznej zmienialem ze sto razy .....
Moźe:
a/ zmień kartę zamiast sterownika
b/ sprawdź z innym zasilaczem
Strona 1 / 1