gry online
Ostanio testuje wszystkie multiplaye z racji zakupu Neostrady. W które według was gry najlepiej sie gra w sieci? I które nie maja problemów z autoryzacja ? :?:
Odpowiedzi: 13
Troszeczkę, go obcięli, ale jak ktoś dokładnie wszystko przeczyta i jest inteligentny, to się dowie wszystkiego co trzeba i da sobie z tym radę :twisted:
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=6724&highlight=
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=6724&highlight=
a ten twoj opis zapewne juz nie istnieje... daj linka do niego jak jesczze on jest...
pzd. :)
Zdobadź np. oryginalny cd–key z opcją gry multiplayer. Kiedyś opisywałem sposób na znalezienie CD–KEYA do Counterstrika. Nie martwcie sie – juz nie bedę tego pisał po raz drugi.
Albo tak jak pisze schizo – coś na pewno znajdziesz.
Albo tak jak pisze schizo – coś na pewno znajdziesz.
www.niepodawaj.adresów.do.stron.z.crackami i zobacz battlefield
––– SLAY3R –––
––– SLAY3R –––
no właśnie jak obejśćźeby nie było CD–key ??
pzd.,czy jest jakiś muliplayerowy crack
pzd.,czy jest jakiś muliplayerowy crack
Ja mam demko tego Battlefielda 1942 wiec nie wiem czy pełna wymaga autoryzacji. :)
Pawek! :!: W jaki sposób obejśc tę autoryzacje serwerów?? :?:
Pawek! :!: W jaki sposób obejśc tę autoryzacje serwerów?? :?:
Jeśli chodzi o wszystkie powyzsze gry prócz "KWAKA I" (jest tam w ogóle Multiplayer przez neta??), to zalezy od serwera z jakim się połaczymy. Niektóre (zdecydowana wiekszość) wymaga autoryzacji. Jednak są stawiane serwery przez zapaleńców, którzy z wiadomych względów nie wymagają przy podłączeniu do ich serwera autoryzacji numeru ID. Jednak dla wszystkich powyzszych gier istnieją stosowne obejścia pozwalające grac i na tych oficjalnych serwerach. :wink:
czy battlefield 1942 uruchamia ci sie bez autoryzacji cd–keya w trybie multiplayer??
Ja gram w Enemy Territory. Battlefield 1942 i Red faction, który na razie jest moim ulubionym multi. :D Jakie fpp/tpp jeszcze polecacie? :?:
Ja tam gram tylko w Enemy Territory i Diablo 2 LoD :D
Warcraft 3 i do tego FT :!: :!: :!:
Quake I , Ultima Online (rpg)
call of duty, enemy territory, KWAK ]I[ arena , unreal tournament/2003, w cholere tego jest:)
Strona 1 / 1