gry na xp mi sie wieszają !!!!!!!!!!pomocy

pomocy co mam robic? mam karte GeForce2Pro...

Odpowiedzi: 10

Bo ko w czasach dosa słyszał o grafie 3–d :D :D :D
Lezio111
Dodano
01.12.2002 19:51:48
Bo ko w czasach dosa słyszał o grafie 3–d :D :D :D
Lezio111
Dodano
01.12.2002 19:51:48
Jak na mój gust to masz padniętą kartę grafiki – wszystko działa super do momentu kiedy przechodzisz w tryb 3D. Kaźda chyba dziś gra działa w trybie 3D więc kiedy tylko uruchamiasz takową – komputer się wiesza.

Uruchom – DxDiag i z zakładki Ekran odpal "Testuj moduł Direct3D", a dowiesz się czegoś więcej...

... lub weź kartę grafiki do kolegi i sprawdź czy u niego działają gry, jeźeli działają to spróbuj z jego kartą u ciebie w kompie...

Potwierdzeniem mojej tezy moźe być fakt, źe stare dos'owe gry –2D– będą się bez problemu uruchamiać (oczywiście spod dos'a).

Moźliwości jest wiele a jeźeli karta jest padnięta to napewno do tego dojdziesz.
Anonymous
Dodano
01.12.2002 19:47:41
Jak na mój gust to masz padniętą kartę grafiki – wszystko działa super do momentu kiedy przechodzisz w tryb 3D. Kaźda chyba dziś gra działa w trybie 3D więc kiedy tylko uruchamiasz takową – komputer się wiesza.

Uruchom – DxDiag i z zakładki Ekran odpal "Testuj moduł Direct3D", a dowiesz się czegoś więcej...

... lub weź kartę grafiki do kolegi i sprawdź czy u niego działają gry, jeźeli działają to spróbuj z jego kartą u ciebie w kompie...

Potwierdzeniem mojej tezy moźe być fakt, źe stare dos'owe gry –2D– będą się bez problemu uruchamiać (oczywiście spod dos'a).

Moźliwości jest wiele a jeźeli karta jest padnięta to napewno do tego dojdziesz.
Anonymous
Dodano

Anonymous
Dodano
gdzie ty widzisz jakies zaczepki z mojej strony?
chyba jesteś przewraźliwiony

mam pentium 3 999MHz 192MB RAM płyta Asusa karta GeForce2 Pro 32MB stery 28.32 próbowałem teź innych
nie chodzi mi źadna gra
filmy internet i wszystko inne bez zarzutu
gry się instalują ale po odpaleniu kilka sekund i pstryk niebieski ekran i reset
w przypadku rtcw jest komunikat wystąpił problem z aplikacja wolf.exe zostanie ona zamknięta
sprawdzałem co sprawdzić umiałem i wszystko jest w porządku
a jednak gry nie chodzą dlaczego?
Areczek
Dodano
01.12.2002 14:57:32
Areczek jak dla mnie to sobie robisz jaja – zamiast określić dokładniej co i na jakim sprzęcie ci się dzieje to się czepiasz B3TON'a który moim skromnym zdaniem ma rację.
Anonymous
Dodano
01.12.2002 13:12:38
B3TON jak jesteś taki mądry to coś doradź
Areczek
Dodano
01.12.2002 00:12:02
patrz w jakim dziale piszesz
B3T0N
Dodano
30.11.2002 23:38:30
Mam Xp– ka od ponad 8 miechów i nie mam źadnych problemów z odpaleniem czego kolwiek....Jedynie stare, ale naprawde stare programiki mi nie chodzą np: NeoRage X – emulator i takie tam pierdoły....Moźe musisz przeglądnąć bios.......Jak się bawiłem w biosie ustawieniami to doszło do tego źe komp mi się restartował regularnie co 10 min....He, he. Troche się na męczyłem źeby wszystko zaczęło działać.... Pozdro :)
mrtime
Dodano
30.11.2002 17:42:27
Areczek
Dodano:
29.11.2002 17:41:08
Komentarzy:
10
Strona 2 / 2