Gry a SP2
Siema.Mam takie małe zapytanie czy dodatek Service Pack 2 odziaływuje w jakiś sposob na gry tzn uwtdatnia je, gry chodzo szybciej ,wolniej czy wogole nie zmienia nic w tej kwestii?
Odpowiedzi: 4
a wierz mi, źe mają, a dowodem jest mój kumpel, który mial win xp sp1 i nie mogl odpalic rainbow six 3:raven shield, a po wgraniu sp2 gierka chodziła bez problemów.pozdrospiderko::shock: Co mają poprawki do gier ? Moźesz to poprzeć jakimś dowodem?
witam.w mojm przypadku np miały.mjałem gołego XP i po zajnstalowaniu gry Project IGI i odpaleniu jej system krzyczał źeby zajnstalować dodatkowe kodery czy dekodery (juź nie pamiętam dokładnie).ale juź po zajnstalowaniu SP2 problemu takiego nie było,więc podejrzewam źe jjednak SP2 w tych swojch łatach ma jakieś poprawki które ułatwiają gre chociaźby ze względu na niekonieczność instalowania dodatkowych plików.pozdro
:shock: Co mają poprawki do gier ? Moźesz to poprzeć jakimś dowodem?
SP 2 jest to zbiór uaktualnien i poprawek do Windowsa, który łata wszelkie niedoskonałości.Dzieki SP2 mozna odpalic wiekszosc gier na XP, ktore wczesniej nie chcialy chodzic.pozdroRazor 2 k:Siema.Mam takie małe zapytanie czy dodatek Service Pack 2 odziaływuje w jakiś sposob na gry tzn uwtdatnia je, gry chodzo szybciej ,wolniej czy wogole nie zmienia nic w tej kwestii?
Strona 1 / 1