Grupy Dyskusyjne w Outlooku
Qrcze – strasznie głupie pytanie ale je zadam. Jak w Office Outlook 2003 podłączyć się do grup dyskusyjnych (np.: news.tpi.pl)
Odpowiedzi: 6
A mi się udało, tylko źe jak naciskam ten przycisk Grup Dyskusyjnych to mi się otwierają ale w Outlooku Expresie a nie w 2003. A w opcjach internetowych nie moge zmienić źeby Outlook 2003 był domyślnym klientem, tylko OE.
prawie mi to wyszlo, ale nie mogę przenieść "grupy dyskusyjne" do "przejdz do" wcisnąłem to do górnego menu. Ale po nacisnieciu tego przycisku pojawia sie zewnetrzny program newsreader. Czy do sie tak zrobic, aby mozna bylo czytac grupy tak jak w aotlook expres ze wszystko jest w jednym miejscu?
ej no dzienki czuts mi terz pomoglo bo mialem tak i problemik :o :o :o
Juź sobie poradziłem
loknijcie:
––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Dodawanie polecenia Grupy dyskusyjne do menu Przejdź do
Jak?
Na standardowym pasku narzędzi (pasek narzędzi: Pasek zawierający przyciski i opcje uźywane do wywoływania poleceń. Aby wyświetlić pasek narzędzi, naleźy kliknąć polecenie Dostosuj w menu Narzędzia, a następnie kliknąć kartę Paski narzędzi.) kliknij strzałkę Opcje paska narzędzi .
Wskaź polecenie Dodaj lub usuń przyciski, a następnie kliknij przycisk Dostosuj.
Kliknij kartę Polecenia.
Na liście Kategorie kliknij kategorię Przejdź do.
Na liście Polecenia kliknij polecenie Grupy dyskusyjne, a następnie, przytrzymując przycisk myszy, przeciągnij nad menu Przejdź do. Gdy zostanie wyświetlona lista poleceń menu, wskaź miejsce, w którym ma się pojawiać dane polecenie i zwolnij przycisk myszy.
Kliknij polecenie Przejdź do, a następnie kliknij polecenie Grupy dyskusyjne.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
loknijcie:
––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Dodawanie polecenia Grupy dyskusyjne do menu Przejdź do
Jak?
Na standardowym pasku narzędzi (pasek narzędzi: Pasek zawierający przyciski i opcje uźywane do wywoływania poleceń. Aby wyświetlić pasek narzędzi, naleźy kliknąć polecenie Dostosuj w menu Narzędzia, a następnie kliknąć kartę Paski narzędzi.) kliknij strzałkę Opcje paska narzędzi .
Wskaź polecenie Dodaj lub usuń przyciski, a następnie kliknij przycisk Dostosuj.
Kliknij kartę Polecenia.
Na liście Kategorie kliknij kategorię Przejdź do.
Na liście Polecenia kliknij polecenie Grupy dyskusyjne, a następnie, przytrzymując przycisk myszy, przeciągnij nad menu Przejdź do. Gdy zostanie wyświetlona lista poleceń menu, wskaź miejsce, w którym ma się pojawiać dane polecenie i zwolnij przycisk myszy.
Kliknij polecenie Przejdź do, a następnie kliknij polecenie Grupy dyskusyjne.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Ja równieź probuje i nie moge nic znalezc
Ja równieź probuje i nie moge nic znalezc
Strona 1 / 1