granie przez internet
proszę o pomoc co i jak mam ustwić aby grać z kumplem przez internet i jakie gry są najlepsze? :x
Odpowiedzi: 16
Ja bym polecil oczywiscie:
:arrow: wypasione Diablo 2 LoD
:arrow: Legend of Mir server polski jest super, extra ludzie i klimat... polecam
http://mir3.isp.net.pl
:arrow: wypasione Diablo 2 LoD
:arrow: Legend of Mir server polski jest super, extra ludzie i klimat... polecam
http://mir3.isp.net.pl
Albo moźna poczkeać na World of Warcraft który przypuszcza będzie hiciorem. Pozna sie tylu ludzi z róźnych zakądków świata. Jak dla mnie "mniam mniam" :wink:
Life For Speed w trybie multiplayer bije wszystko :!: :!: :!: :D :twisted:
Na multi bardzo dobry jest teź Red faction. :)
Polecam:
Age Of Empires 2
Starcraft
Counter Strike
Unreal Tournament
Tylko te gry przyciągnęły mnie do kompa na dłuźej niz 3 dni:)
Age Of Empires 2
Starcraft
Counter Strike
Unreal Tournament
Tylko te gry przyciągnęły mnie do kompa na dłuźej niz 3 dni:)
BAJA nie moźesz grać w Diablo II 6 lat, bo wyszła dopiero w 2000r. a tymbardzie w D2 LoD :P
Pozatym polecam równieź Diablo 2
Polecam równieź Starcrafta. Super gra ! No i oczywiście Wolfenstein: Ennemy Terietorry ! O wiele lepszy od CS :P
Pozatym polecam równieź Diablo 2
Polecam równieź Starcrafta. Super gra ! No i oczywiście Wolfenstein: Ennemy Terietorry ! O wiele lepszy od CS :P
Dobrą grą przez neta jest tez doom3 ale niestety musisz miec orginalnego seriala no chyba źe od kogos odkupisz albo cos w tym rodzaju
POLECAM
POLECAM
Ja powiem tak... klasyka rządzi – Diablo 2 LoD wymiata... Gram w nia juz 6 lat, z czego 1.5 roku na BN i mi sie wcale nie znudziła!!
Witam all :D
Polecam gierke RED FACTION posiada technologię GEO–MOD .Jest to strzelanka na Marsie(3D).Posiada dosc ciekawy singplayer i multiplayer :D
A sam geo–mod to deformacja i niszczenie srodowiska gry w czasie rzeczywistym ( rozwalanie scian i.t.p ).
Zachecam wszystkich do sprobowania tej gierki :D
Pozdro all :D
Polecam gierke RED FACTION posiada technologię GEO–MOD .Jest to strzelanka na Marsie(3D).Posiada dosc ciekawy singplayer i multiplayer :D
A sam geo–mod to deformacja i niszczenie srodowiska gry w czasie rzeczywistym ( rozwalanie scian i.t.p ).
Zachecam wszystkich do sprobowania tej gierki :D
Pozdro all :D
Ogólnie jednak mało jest naprawdę dobrych gier do neta. Znkomitcyh singli jest tak duzo, a multi tak mało...
Warcraft 3 + FT
Bardzo dobra grą na neta jest Need for speed Underground polecam bardzo fajnie sie gra z wirtualnymi przeciwnikami:)
Najlepsza w necie jest America's Army. Bije na głowę Counter strike. No i jest bardziej realistyczna.
Poza tym niezła jest tez battlefield 1942.
Poza tym niezła jest tez battlefield 1942.
W wersje CS 1.5 juz raczej nie pograsz po necie, obowiazuje wersja 1.6 ale trzeba miec oryginalnego klucza ktorego musisz zakupic w sklepiku.
Granie przez internet tylko COUNTER–STRIKE 1.5
zalezy co was interesuje z gier!!
Strona 1 / 1