Granie przez internet
Kto zna jakieś ciekawe gry, w które moźna grać za pośrednictwem internetu bądź sieci lokalnej z innymi osobami. Chodzi mi o jakieś gry realistyczne gdzie np. samochód przy uderzeniu rozbija się. Moźe ktoś zna jakieś takie gry samochodowe bąź wojenne ??
W GTA S.A. moźa grac przez internet bądź Lana ??
W GTA S.A. moźa grac przez internet bądź Lana ??
Odpowiedzi: 13
marecki_:Do samochodowych i wojennych akurat nic ale chciałem mu tą gre polecic bo naprawde jest swietna i mysle jak by zobaczył recenzje to napewno by mu sie spodobała.damiancore:bartek89, marecki_, co ma do tego Fifa??kamil89:Moźe ktoś zna jakieś takie gry samochodowe bąź wojenne
moźe go to nie interesuje. W przeciwnym razie dopisał by "i sportowe". Nie róbmy niepotrzebnego spamu
Do samochodowych i wojennych akurat nic ale chciałem mu tą gre polecic bo naprawde jest swietna i mysle jak by zobaczył recenzje to napewno by mu sie spodobała.damiancore:bartek89, marecki_, co ma do tego Fifa??kamil89:Moźe ktoś zna jakieś takie gry samochodowe bąź wojenne
Toca 3
Zapomniałem. Jaki posiadasz sprzęt? Jeźeli masz troche gotówki i AGP z serii x700 to polecam gry takie jak Quake 4, F.E.A.R. BF2, itd.
Zapomniałem. Jaki posiadasz sprzęt? Jeźeli masz troche gotówki i AGP z serii x700 to polecam gry takie jak Quake 4, F.E.A.R. BF2, itd.
bartek89, marecki_, co ma do tego Fifa??kamil89:Moźe ktoś zna jakieś takie gry samochodowe bąź wojenne
ja tez :)marecki_:Polecam fifa 06
Polecam fifa 06
dzieki
Destruction Dreby :mrgreen:kamil89:Chodzi mi o jakieś gry realistyczne gdzie np. samochód przy uderzeniu rozbija się.
no to crash day.
W GTA SA moźna grać przez sieć, ale musisz uźyć jednego z popularnych modów. Obecnie jest dostępnych kilka, poszukaj na jakiejś stronie związanej z GTA.
Moge Ci polecic pare, ale czy sa dla Ciebie realistyczne, to juz musisz sam sprawdzic.
Counter – Strike 1.6 badz Source
Enemy Teritory
CoD
BF 1942
Medal
Przyklady typowych strzelanek, jesli chodzi o samochodowki to sie nie orientuje :–)
Pozdrawiam
Counter – Strike 1.6 badz Source
Enemy Teritory
CoD
BF 1942
Medal
Przyklady typowych strzelanek, jesli chodzi o samochodowki to sie nie orientuje :–)
Pozdrawiam
Tak tylko źe nfsmw słabo odwzorowuje realizm stłuczek samochodowych. Wiem źe szyby pękają i są inne bajery, ale samochód nigdzy sie nie niszczy całkowicie.
nfs most wanted
Strona 1 / 1