Grand Theft Auto Vice City
Grand Theft Auto Vice City ma moze ktos spolszczenie do tej gierki lub skad mozna to sciagnac prosze o linka
Odpowiedzi: 20
jakies 4 godziny temu zkonczylem ta misje :) za piatym razem, a wie ktos gdzie mozna znalezc helikopter wojskowy albo jednoosbowy? bo narazie latam tylko tym co mam na dachu w domu czterosobowy
do konca gry6 zostaly mi 2 misje podstawowe, no bo jeszcze sa te poboczne, chociaz wszystkie juz zrobilem ok oprocz dwoch ;)
do konca gry6 zostaly mi 2 misje podstawowe, no bo jeszcze sa te poboczne, chociaz wszystkie juz zrobilem ok oprocz dwoch ;)
dzięki :)
Yu are the best :D
Yu are the best :D
Juz powinno dojsc.
Juz powinno dojsc.
PgX zarz ci podesle opis przejscia poszczegolnych misji. Pozdrawiam
PgX zarz ci podesle opis przejscia poszczegolnych misji. Pozdrawiam
Szukam poradnika ale znaleść nie mogę :cry:
No to jest nas juz 3. :(
Ciekawe jakie niespodzianki czekaja w nastepnych misjach :?:
Ciekawe jakie niespodzianki czekaja w nastepnych misjach :?:
tesz się zaciąłem w tej misji z helikopterkiem :cry:
tesz się zaciąłem w tej misji z helikopterkiem :cry:
PgX:A ja mam pytanie: czy da się jeździć na jednośladzie na jednym kole?
Gdzieś czytałem źe tak się da.
:?: :?: :?:
da sie da... wciskasz 6 na numerycznej i gazuuu....
A tak poza tym to gierka jak dla mnie jest o duzooo lepsza od Gta3, grafika lepsza, szybkosc dzialania nieporownywalnie lepsza, ogolnie gierka rzadzi :D
Z przykroscia musze stwierdzic ze juz mi sie ta gra przejadla, znudzila itp. Niestety Vice City juz nie przykowa do monitora tak jak robila to 3. Generalnie poza motorami nic nowego w tej grze nie ma, tyle tez ze w 3 latalo sie "Dodo" a tu Helikopterem. Pozdrawiam
kurde no, nie moglem sie powstrzymac i pozyczylem od kupla pirata, ale przysiegam ze nawet jakbym mila nie miec pradu prze miesiac to kupie legala, ta gra wymiata, chociaz to n=juz nie taka rewolucja jak gta3 ale zawsaze po 6 godzinach garania stwierdzam ze isje sa trudniejsze niz w 3, cigle nie moge przejsc tej z tym malym helikopterkiem :( PgX jak dobrze zrozumialem chodzi ci o jezdzenie na jednym kole??? no to 9 i 6 na klawiaturze numeryczenej :)
dobra gram dalej :arrow:
dobra gram dalej :arrow:
Witam. Zeby jezdzic jednosladem na jednym kole (tylnym :D ) nalezy podczas jazdy (przyspieszania, ruszania) nacisnac na klawiaturze numerycznej klawisz "6" (szesc) :D Pozdrawiam.
Witam. Zeby jezdzic jednosladem na jednym kole (tylnym :D ) nalezy podczas jazdy (przyspieszania, ruszania) nacisnac na klawiaturze numerycznej klawisz "6" (szesc) :D Pozdrawiam.
To jak się dowiesz to powiedz :!:
Aha ma ktoś spolszczenie :?:
Aha ma ktoś spolszczenie :?:
Oczywiscie ze sie da tylko jeszcze nie wiem jak :wink:
A ja mam pytanie: czy da się jeździć na jednośladzie na jednym kole?
no a jeszcze w jakims quake'u albo ut? to juz katastrofa, bierze redemera/bfg ma goda i koniec gry :(
Wogole jak ktos oszukuje a potem sie chwali ze przeszedl gre i jeszcze uwaza sie za kozaka.