Grand Theft Auto Vice City
Grand Theft Auto Vice City ma moze ktos spolszczenie do tej gierki lub skad mozna to sciagnac prosze o linka
Odpowiedzi: 20
DZIEKI GEN ale nie oto z malibu mam wszyskie misje zrobione najtrudniejsza z nich to chyba ta jak napadasz na bank.A o wyscigi to o te ktore sa w jak to opisac 2 czesci miasta jak kupisz se sun cos tam jak sie nie mylejest filmik jak poznajesz jakiegos kolesia a jak zejdziesz na dol na parkingu to jest mapa miasta tam sie pokazuje i wybierasz gdzie chcesz sie scigac i za ile
WERR czy chodzi o misje The Driver? jezeli tak to jak twoj przeciwnik bedzie przed toba, to uderz go w bok z tylu tak zeby skrecil i pozniej gazu, ja tak robilem za pierwszym razem przez przypadek bo mi zajechal droge i tak wyszlo a za drugim juz wiedzialem co trzeba robic, co do misji to sa jeszcze u mafii z havany i haiti i wklubie harleyowym
powodzenia :!:
powodzenia :!:
GEN dzieki ponownie mam to wszystko tak sadze ale nie mam jescze tych misji z tam gdzie te wyscigi
.Jak kto kiedy przejde :roll: to moze cos jescze sie spytam ale nie wiem czyto przejde :( bo mnie to denerwoje jak mysle ze juz jestem1 a tu bach ciach i juz 2 :(
.Jak kto kiedy przejde :roll: to moze cos jescze sie spytam ale nie wiem czyto przejde :( bo mnie to denerwoje jak mysle ze juz jestem1 a tu bach ciach i juz 2 :(
OK starałem się jak mogłem:),ale jak ja juź masz to źycze udanej zabawy
JEeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!
ja piernicze jednak moja wioska nie jest tak ospala, dzisiaj zaraz po ostanim poscie otrzymalem Vice City, jak narazie nie robie misji, tylko probuje sie nacieszyc jazada motorami i tymi wozkami :)) hehhe, moze jeszcze mnie zaskocza i juto mi przyniasa enther the matrix :) heh kto wie
dzikei za pomoc
pozdrawaim
a i zapomnialbym, Weer, ja nie maielm wercji z podzialem na cd, to bylo tka jakby jzu zainstalowan i popsoty spakowane, po rozpakowaniu nie dzialal, ale dzikei zap omoc i zainteresowanie
ja piernicze jednak moja wioska nie jest tak ospala, dzisiaj zaraz po ostanim poscie otrzymalem Vice City, jak narazie nie robie misji, tylko probuje sie nacieszyc jazada motorami i tymi wozkami :)) hehhe, moze jeszcze mnie zaskocza i juto mi przyniasa enther the matrix :) heh kto wie
dzikei za pomoc
pozdrawaim
a i zapomnialbym, Weer, ja nie maielm wercji z podzialem na cd, to bylo tka jakby jzu zainstalowan i popsoty spakowane, po rozpakowaniu nie dzialal, ale dzikei zap omoc i zainteresowanie
DZIEKI GEN zobacze rano czy mam to wszystko kupione jak nie to se kupie bo widzialem ze mi cos brakuje jak wymieniles,wiec cos brakuje
A posieci kraza juz do gta vc pliki sploszczajace ale wszysko jeszcze nie jest po polsku to chyba narazie jest proba ale zawsze cos :)
http://www.gtagame.boo.pl/na tej stronce jest plik dla zainteresowanych
A posieci kraza juz do gta vc pliki sploszczajace ale wszysko jeszcze nie jest po polsku to chyba narazie jest proba ale zawsze cos :)
http://www.gtagame.boo.pl/na tej stronce jest plik dla zainteresowanych
WERR misja z motorowkami nie jest obowiazkowa( jako jedna z niewielu) zeby grac dalej musisz wypelnic pokolei wszystkie misje z:
Malibu Club
Print Works
Inter Global Films
Phil's Place
Kaufman Cabs
Sunshine Autos
Pole Position Club (tu akurat nie ma zadnej misji :( )
Cherry Poppers Ice Cream
The Boatyard(no tak jak juz mowilem tej misji nie musisz robic, ale trzeba ten budynek kupic)
no i sa jeszcze misje z budek, ale nie weim czy sa obowiazkowe, ja zrobilem
Malibu Club
Print Works
Inter Global Films
Phil's Place
Kaufman Cabs
Sunshine Autos
Pole Position Club (tu akurat nie ma zadnej misji :( )
Cherry Poppers Ice Cream
The Boatyard(no tak jak juz mowilem tej misji nie musisz robic, ale trzeba ten budynek kupic)
no i sa jeszcze misje z budek, ale nie weim czy sa obowiazkowe, ja zrobilem
Ozz17 te plyty se wypaliles czy masz na hdd jak masz na hdd to zrob wirtuala np progsem daemon graj tak jak to nie dziala to moze cos nie tak ta gra nie wiem
Teraz jestem gdzies polowie gry i nie wiem co robic a wogole kupilem se jakies miejsce w porcie bylo tam jak sie nie myle jaks misja a teraz nie wiem co robic dalej. :( NIe wiecie czy w tym porcie jak sie wejdzie do tych lodzi to cos jest jak sie zdozy przeplynac w czasie i zebrac te paczuszki.
A najlepiej co dalej mam ten club,zaklad gdzie robi sie filmy produkuje gazety czy cos w tym stylu i tez kupilem sez tymi taxsowkami a dalej nie wiem ci robic?
A najlepiej co dalej mam ten club,zaklad gdzie robi sie filmy produkuje gazety czy cos w tym stylu i tez kupilem sez tymi taxsowkami a dalej nie wiem ci robic?
no nie, to juz jest przegiecie !!! wyszukalem i sciagnalem 5 crackow, niby wszystki taki super i nie dziala zaden !!!! nadal drazniacy komunikat doamgajacy sie wlozenia plyty, mam wielka prosbe, albo przeslijcie mi spatchowana juz wersje exe'ka albo dajcie jakis link do wersji iso, mimo tego ze to moje SDI nie nadaje sie nawet do grania po sieci, ale do gwiazdki moze sciagne :))
pozdrowienia
pozdrowienia
patch sie nie chce zainstalowac bo nie odpowiada mu wersja pliku, a na tej stronie – megagames.com, czy jakos tak nie ma pewnie cracka ?
WERR nie da sie ukonczyc misji podstawowych i robiac dodatkowych z posiadlosci, a tych calkiem sporo, w niedziele sie troche zawiodlem bo zrobilem te misje podstawowe i myslalem ze to juz koniec ALE nie mialem ostatniej misji outro, no to zaczalem wykonywac misje z posiadlosci, no i po dlugich godzinach dzwoni komora i mowia ze maja big problem :) no to jade do mojego domu na starfish island i dopiero wtedy jest koniec. co do wyscigu to chodzi ci chyba o misje The Driver z Malibu Club, ta nie byla jeszcze tak wkurzajaca, za drugim podejsciem ja pszeszlem, GUPIA byla co kolesia z posterunku musiales zabrac z czterema gwiazdkami, droga do Pay and Spray niedaleka ale z takim poscigiem...zrozumiesz ;) co do tego ripa, hm, po cracki jak zawsze odsylam do megagames.com, aha i zanim przekopiujesz cracka sprobuj zainstalowac patcha, jak sie uda crack bedzie zbedny :)
ej ja juz nie wiem, ale chyba cos jest nie tak z tym moim ripem, alebo ten crack cos nie pasuje do tej gry, bo za kazdym razem mimo tego cracka awanturje mi sie "ze nie ma plyty" nie wiem jzu sam niewiem co mam ztym robic, bo w tej mojej wiosce o nazwie rzeszow, nikt jeszcze nia ma iso :((
no coz bede czekal, az do mojej ospalej wioski rybackiej dotrze jakies iso i moze ktos w swej laskawosci mi to porzyczy....
ale mimo wszystko dzieki za starania
pozdrawiam
no coz bede czekal, az do mojej ospalej wioski rybackiej dotrze jakies iso i moze ktos w swej laskawosci mi to porzyczy....
ale mimo wszystko dzieki za starania
pozdrawiam
Sorry za bledy ale przedchwila co wstalem :roll:
Gen cała giere przeszedles czy ja to ujac podstawowe misje ? Giera jest ok tylko czasamitak jak napisales jest wq..bo jak sa wyscigi to tylko cie goabia atamtej osoby to byl przyklad :)
MAM PROBLEM I PROSZE POMOZCIE MI, WCZORAJ SCIAGNALEM Z INTERENTU RIPA GTA3VC, ANIE MA CRACKA, I NIE MAM JUZ SILY SZUKAC, JEZLEI KTOS Z WAS MA CRACKA TO PODRZUCICE NA OZZ17@INTERIA.PL
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
ok KONIEC wlasnie skonczylem VC kurde ale kolezka zdradzil :( nie powiem ktory nie bede psul nispodzianki i zdziwienia, dziwne ale toz po napisach zadzwonil mi telefon i chyba jakies dodatkowe misje zaraz to sprawdze, ale musze powiedziec ze ta gierka to naprawde pelen wypas, ale dochodzi sie do tego po czasie, na poczatku vc mi sie nie spodobalo, ale po paru misjach odjazd, szkoda tylko ze niektore potrafia wqrwic ale satysfakcja jest(gwarancja albo zwrot pieniedzy, tam u miszy :) ) vc wydaje mi sie trudniejsze od gta3 ale przeszlem je nie uzywajac ani jednego kodu, oczywiscie je znalem ale przysiegam ze nie korzystalem, sa takie gry ktore naprawde chce przejsc samodzielnie i vc jest jedna z nich, co do gta3 to przeszlem je 2x z kodami a bez kodow cigle probuje s.a.m. wkurzajace te FBI, ok tyle wrazen a tym czasem sprawdze o co chodzi z tym telefonem :arrow:
raczej nie bo wykonalem duzo innych misji przed ta, no a teraz mam misje dildo dodo, koszmar!!!
Czyli ta z helikopterem jest konieczna do przejścia :?:
Czyli ta z helikopterem jest konieczna do przejścia :?: