Grand Theft Auto Vice City
Grand Theft Auto Vice City ma moze ktos spolszczenie do tej gierki lub skad mozna to sciagnac prosze o linka
Odpowiedzi: 20
Sproboj takiego programu jak np. Hack32, albo jakiegoś trainer makera i sam sobie stworz :P
Sproboj takiego programu jak np. Hack32, albo jakiegoś trainer makera i sam sobie stworz :P
Ja Copland pszeszedlem za drugim razem :lol:
Grunt to wierzyc w siebie i swoje mozliwosci.A tak wogole to dobrze ze misje sa trudniejsze bo i m trudniejsze tym lepiej.Gra sie tak szybko nie znudzi. :wink:
Grunt to wierzyc w siebie i swoje mozliwosci.A tak wogole to dobrze ze misje sa trudniejsze bo i m trudniejsze tym lepiej.Gra sie tak szybko nie znudzi. :wink:
e tam nie narzekaj! jak chesz to przejsc to uwierz w to a tak bedzie :D
Nie mogę przejść "THE DRIVER" :cry:
he he he, tesh masz problem :) za drugim razem to pszeszlem, juz bardziej trudny byl zajeglupi Cop Land :twisted:
he he he, tesh masz problem :) za drugim razem to pszeszlem, juz bardziej trudny byl zajeglupi Cop Land :twisted:
MA KTOŚ TE KODY NA KASE DO GTA ??
MA KTOŚ TE KODY NA KASE DO GTA ??
"Keep your friends close..." no te nie powiem ze to łatwa misja wlasnie probuje ja przejsc mam nadzieje ze misie to uda :):):):):)
DZIEKI za pomoc to była nie moja wina tylko pomocy zeby wlaczyc gre sciaglem se inna i dziala jak narazie jest ok SORRY jeszcze raz ale nie bylo tej misji co jest w drukarni a po nowej pomocy sie ukazala ;) :) :) :)
to ma ktoś te kody na kase do GTA VC ??
Załatwiłem GTAVC i muszę powiedzieć źe jest miodzio, dla mnie lepsze od poprzednika, samochodami jeździ się przyjemniej i bardzie realistycznie.
PgX::?: :?: :?:
:?: :?: :?:
PgX::?: :?: :?:
tak naprawde mi MISJA, wiesz, nawet nie sobie co zawrac glowy, nie pisalem o takich bzdetach :P