Grand Theft Auto Vice City
Grand Theft Auto Vice City ma moze ktos spolszczenie do tej gierki lub skad mozna to sciagnac prosze o linka
Odpowiedzi: 20
SLAY3R:Dla mnie najbardziej podobały się skiki po dachach busynków. Szeczgólnie ta misja w której skacze sie po dachach budynków w celu włączenia reflektora, który ma wyświetlać reklamę wytwórni filmowej :)
ta misja była nizła, ale klimatu ta gra nie ma :cry:
Nie ma tu takiego klimatu jak w MAFI
a skakałeś taksówkami :?:
Dla mnie najbardziej podobały się skiki po dachach busynków. Szeczgólnie ta misja w której skacze sie po dachach budynków w celu włączenia reflektora, który ma wyświetlać reklamę wytwórni filmowej :)
najbardziej w tej grze podobaja mi się skaczące taxówki :wink:
batman70:ta gra jest de best tak mysle chodze do kafaji zeby sobie pogladac jak graja !
To jest powazne pytanie: I jak graja?
batman70:ta gra jest de best tak mysle chodze do kafaji zeby sobie pogladac jak graja !
To jest powazne pytanie: I jak graja?
ta gra jest de best tak mysle chodze do kafaji zeby sobie pogladac jak graja !
Ja polecam stronkę www.vice–nation.prv.pl .Ciekawa stronka!!!
Aaaaaa to jeźeli tak to spox, cza napisać jaką pocztą bo nieporozumienia wynikają.
SLAY3R:mefisto_k:czy ktoś moze mi wysłać pocztą gta vc bo nie mam ale prosze moźemi ktoś przesłać. jeśli tak to dam moj adreś na pw aleprosze odpowiecciemi na to na pw.
:( :( :( :( :( :(
Taaaaa, 2CD pocztą. heh :)
hmm jemu chyba chodziło o pocztę "zwykłą" nie maila
mefisto_k:czy ktoś moze mi wysłać pocztą gta vc bo nie mam ale prosze moźemi ktoś przesłać. jeśli tak to dam moj adreś na pw aleprosze odpowiecciemi na to na pw.
Taaaaa, 2CD pocztą. heh :)
czy ktoś moze mi wysłać pocztą gta vc bo nie mam ale prosze moźemi ktoś przesłać. jeśli tak to dam moj adreś na pw aleprosze odpowiecciemi na to na pw.
Jest w necie spolszczenie(nie całkowitę, chyba pół misji i menu), ale jest nie całe. Mogę wysłać mailem.
Witam. Czy mogl by mi ktos przeslac dwa pliczki bo zachcialo mi sie instalowac spolszczenie i zamiast pomoc to tylgo mi wiesza gre. Oto te pliki: z katalogu Models plik fonts.txd i z katalogu Text plik american.gxt. Moj mail pawbarj@wp.pl z gory dzieki.
Juz zdobylem owe pliki.Wiec nie musicie sie fatygowac :D
Pozdrawiam!!!
Juz zdobylem owe pliki.Wiec nie musicie sie fatygowac :D
Pozdrawiam!!!
od pewnego czasu zaczeło mi troche przycinać w vice city.Nie wiem czemu czy to moźe przez to źe mam pentiuma 3 1000mhz.Aha i jeszcze czasami jak wychodze z gry to mi takie cosik wyskakiwało źe mam za mało pamięci wirtualnej. Co to znaczy i jak to naprawić :?: :?: :?:
od pewnego czasu zaczeło mi troche przycinać w vice city.Nie wiem czemu czy to moźe przez to źe mam pentiuma 3 1000mhz.Aha i jeszcze czasami jak wychodze z gry to mi takie cosik wyskakiwało źe mam za mało pamięci wirtualnej. Co to znaczy i jak to naprawić :?: :?: :?:
ja nie moge jedo smieszne pytanie a ile postów
command nie za maly ten Twoj avatar?
Ale wy opóźniemi jesteście ja juź ją przeszłęm na 100%.A jak chodzi o łątkę czy coś w tym stylu to tu podaję stronę:http://www.vice–nation.prv.pl/ i jeszcze taka jedna:http://www.vicecenter.of.pl/ tutaj teź coś znajdziecie.
Pozdrawiam i się obudzcie :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam i się obudzcie :lol: :lol: :lol:
Przeszedłem ta gre 2 tygodnie temu. 8)
Zygo:Wy ją zdobywacie a ja juź prawie przeszłem.
HA HA HA 8) :D :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: