Grafika

Czesc
Mam Durona 600 plyte Abit KT7 GeForce4 MX 440 Pixelview.
Zaindtalowalem XP i niby wszystko jest wporzadku do czasu gdy chce odpalic cos co uzywa Direct3D. Jak odpalam jakas gre albo chociazby teledysk to komp natychmiast wisi. Nawet jak odpalam dxdiag – to tez sie wiesza.
Zainstalowalem service packa do xp, do plyty glownej,instalowalem sterowniki nvidi i ze strony prolinka i nic.
Wyczerpaly mi sie pomysly.
Poprzednio mialem win98 i jak zainstalowalem service packa do plyty gl. do bylo wszystko ok.
Z gory dzieki za wszelkie pomysly.
Adas

Odpowiedzi: 3

Hey

Heh...nie ma sparwy :)..milego grania :)
LiberateMe
Dodano
22.11.2002 11:27:52
Dzieki WIEKIE !!!!!
Zadzialalo....
A juz stracilem wszelka nadzieje.
JEszcze raz dzieki
Pozdrawiam
Adas
Adas
Dodano
21.11.2002 21:55:00
Hey

Milaem taki sam problem
Jezeli teraz powrocisz do oryginalnego sterownika windosowskiego to wszytko bedzie ok (ale niektore giery wymagajace OPENGL'a nie beda lazily..np. jedi2)

Jezeli chcesz miec inny sterownik to zrob tak...sciagnij 4in1 ver 4.35(mi akurat poszlo na tej wersji)...w menedrzeze urzadzen znajdz cpu to agp controller...daj aktualizuj sterownik...potem daj wybierz z okreslonej lokalizacji..podaj sciezke do 4in1 tego sciagnietoego..a w nim do katalogu AGP...zainstaluj ten sterownik..a potem sterownik do grafiki..polecam 28.32...pamietaj..nie instaluj calego 4 in1 tylko zmien sterownik do tego kontrolera..powinno pomoc.

Mozesz jeszcze sprobowac zmienic w biosie predkosc agp z x4 na x2

Pozdrawiam
LiberateMe
Dodano
21.11.2002 18:27:20
Adas
Dodano:
21.11.2002 16:32:32
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1