Gra!
hej chcialbym wiedziec czy jest moze taka gra w ktorej mozesz grac multiplayera, otrzymywac punkty lub kase a potem ulepszac sobie sprzet it. (oprucz Counterstrike)
Czy jest moze taka gra ?
Czy jest moze taka gra ?
Odpowiedzi: 9
jezeli nie odpowiadac ci BF2 to sprubuj Enemy Territory
naprawde gra jest godna polecenia,a co najwazniejsze(przynajmniej dla mnie)jest darmowa
naprawde gra jest godna polecenia,a co najwazniejsze(przynajmniej dla mnie)jest darmowa
spiderko:Demo to pieśń dnia "wczorajszego", teraz mamy 3 czy 4 patch który skutecznie zmniejszył wydajność gry.
Racja, ja w demo jeszcze moge w miare pograc a w pełną to oglądam pokaz slajdów
Demo to pieśń dnia "wczorajszego", teraz mamy 3 czy 4 patch który skutecznie zmniejszył wydajność gry.
spiderko:Na serwerze 32 osobowym?
hmm.. jeśli w demie były servery 32 osobowe to tak.
Na serwerze 32 osobowym?
spiderko:Gra ma tylko jeden minus, wysokie wymagania sprzętowe, bez 1GB ramu i średniej klasy karty graficznej lepiej do tego tytułu nie podchodzić.
Nie mogę się tu z Tobą zgodzić. Posiadam 768 MB ramu, GF 5700 i gra mi chodzi płynnie, nawet przy explozjach i tego typu przycinających sytuacjach.
Nie pisz z Caps Lockiem – to oznacza krzyk.
W tą gre gram od roku prawie, demo wyszło w czerwcu (chyba), grałem w demko całe 2 miesiące – codziennie. To juź chyba świadczy o grywalności, demko mozna ściągnąć ze strony EA – link. Jest tam tylko jedna mapa, single playera moźna zagrać z botami, lub multi na którymś z serwerów BF2 Demo.
W tą gre gram od roku prawie, demo wyszło w czerwcu (chyba), grałem w demko całe 2 miesiące – codziennie. To juź chyba świadczy o grywalności, demko mozna ściągnąć ze strony EA – link. Jest tam tylko jedna mapa, single playera moźna zagrać z botami, lub multi na którymś z serwerów BF2 Demo.
OK SPOKO DZIEKI. ALE CZY TA GRA DLUGO POCIAGNIE , MAM NA MYSLI CZY SIE GRACZA SIE NIE ZNUDZI? CHCIALBYM GRAC W GRE KTORA POZOSTAIE GRYWALNA NA BARDZO DLUGI CZAS. NP VIETCONG FIST ALPHA GRAM W NIEGO OD 2 LAT, I TERAZ COS MI SIE ZACZYNA NUDZIC WIEC CHCIALBYM ZNALESC COS NOWEGO I DOBREGO.
DZIEKI
DZIEKI
Zaleźy co kto lubi, z gier FPS polecam Battlefield 2, są statystyki, punkty które pozwalają odblokowywać dodatkowe bronie, sa teź odznaki, medale. W rozgrywce moźe uczestniczyć nawet 64 osób, jednak częściej spotykane są serwery na 32 graczy. Do dyspozycji są sprzęty, to najbardziej wyróźnia BF2 od innych "strzelanek", są samoloty, śmigłowce, czołgi, transportery, jeepy, itd. Gra ma tylko jeden minus, wysokie wymagania sprzętowe, bez 1GB ramu i średniej klasy karty graficznej lepiej do tego tytułu nie podchodzić.
Obecnie gram w klanie Soldiers of Freedom (SOF), akurat uczestniczymy w turnieju Polish Cup 2006, więc nawet są perspektywy realnej kasy i nagród.
Obecnie gram w klanie Soldiers of Freedom (SOF), akurat uczestniczymy w turnieju Polish Cup 2006, więc nawet są perspektywy realnej kasy i nagród.
Strona 1 / 1