Gra Hugo i problemy {wielkie}
witam,poszperalem troszke na forum ,postepowalem zgodnie z zaleceniami ale problem z ,,Hugo tajemnice oceanu,, wcale nie znikną . Ze strony producenta sciagnołem patha i gra sie nie uruchamia , potem uzylem daemona i clone cd i alkohol 120% i za kazdym razem wyswietla nielegalnosc plyty . Zabezpiecznie to cd–cops 1,31... . Prubowalem roznieź uruchomic zgodnie z wind98 i tez nic . Moj system wind–xp home sp2 .Poradzcie cos bo Corka nie da mi źyc:D:D:D dziekuje z góry :D
Odpowiedzi: 4
Tylko ze względu na córkę:
Sprawdź czy w archiwum które ściagnełeś nie ma pliku .txt lub .nfo jeśli tak –> otwórz go, przeczytaj a moźe coś ciekawego sie dowiesz.(ten drugi plik moźna otworzyć za pomocą notatnika)
Sprawdź czy w archiwum które ściagnełeś nie ma pliku .txt lub .nfo jeśli tak –> otwórz go, przeczytaj a moźe coś ciekawego sie dowiesz.(ten drugi plik moźna otworzyć za pomocą notatnika)
jarekft niestety to forum ci nie pomoze, regulamin nas obowiązuje.
gre zassałem z osiolka tak dla sprawdzenia czy córka sobie poradzi z grą ma 6 lat jak ja próbowalem uruchomić to siedziala oboki to był błąd :D bo teraz niemoge jej uruchomić :oops: a ona ciągle pyt
A gra oryginalna :?:
Strona 1 / 1