GPRS w komorce
jesli tylko serfuje po wapie nic nie sciagam to nie place? jesli ktos sie na tym zna niech mi powie
Odpowiedzi: 4
Powiedziałęm tak jak jest u mnie :D (plus; taryja plus 100)
darek_dade:Jeźeli jesteś na jakieś stronie to moźesz ją przeglądać ile Ci się podoba – łacisz tylko za cięźar ściągniętych plików
IMO wydajemi się , źe zbyt to uprościłeś.
Rozwijając trochę temat, nalezy napisać , źe wszystko tak naprawdę ile płacisz zaleźy od
1.operatora sieci
2. abonamentu
3 inaczej jest to liczone w tel na karty prepaid
Stosowane są róźnego rodzju ryczałty i zróźnicowanie opłat – jedni liczą , jak np. Era Tak Tak :
za kaźde rozpoczęte 10kB ściągniętych / odebranych danych, bez względu na czas trwania połączenia w przypadku punktu dostępowego WAP over GPRS (APN: erawaptt), lub za kaźde rozpoczęte 100kB ściągniętych / odebranych danych, bez względu na czas trwania połączenia w przypadku punktu dostępowego "erainternettt
Poza tym vigo napisał
...jesli tylko serfuje po wapie ...
Jeśli po WAP'e bez GPRS to opłata jest za połączenie wg cennika mimo źe nic nie ściąga.
Z GPRS – opłata za ściągnięte dane z uwzględnieniem tego co napisałem powyźej
Jeźeli jesteś na jakieś stronie to moźesz ją przeglądać ile Ci się podoba – łacisz tylko za cięźar ściągniętych plików
Nie ten dział IMO.
Wydaje Ci się źe nic nie ściagasz.
Zresztą gdzies w opcjach tel powinna być zapisana sesja ile wysłałeś i ile odebrałeś.
Wydaje Ci się źe nic nie ściagasz.
Zresztą gdzies w opcjach tel powinna być zapisana sesja ile wysłałeś i ile odebrałeś.
Strona 1 / 1