Gothic2 – z zapytaniem

wlasnie mam pytanie: jak wstapic do zakonu paladynow? gadalem z lordem hagenem, a on ciagle nawija zeby mu cos udowodnil ale nie mowi co mam mu udowodnic:( jestem w strazy miejskiej w drugim rozdziale, do przelenczy chyba nie mam sie po co wybierac w lekkiej zbroi straznika :/ i mieczem ktory zadaje 35 obrazen

Odpowiedzi: 4

mam jeszcze pytanie: po pokananiu ostatniego smoka w 6 rozdziale, wrocilem do tej komnaty gdzie lezy jego cialo, spr co on ma przy sobie i ku mojemu zaskoczeniu, nie zadne serce tylo "Kamień Duszy Smoka–Oźywieńca" :shock: czy moźna to do czegoś uźyc??Jeśli tak to proszę o odpowiedź
gen
Dodano
03.07.2003 16:01:54
z opozniemiem ale dzieki, nie zuwazylem :)
wlasnie go skonczylem :) ten ostatni smok to taki sobie, schowalem sie za kolumna i rzucalem czar "zniszczenie zla"(czy jakos tak :) ) fajna rozmowa jest po napisach koncowych, choc myslalem ze kogos wyrzuca za burte :P
gen
Dodano
27.06.2003 19:12:13
Przeszedłem gothica II
To proste znalezc te ekspedycje przecierz jak masz mapke (dostałes ja od króla)one sa zaznaczone na niej
Turek_17
Dodano
22.06.2003 22:01:56
kurde no nikt nie gra(l), jestem w juz dolinie :P i teraz szukam trzech ekspedycji wydobywajacych magiczna rude, i jak narazie znalazlem jedna
gen
Dodano
22.06.2003 17:20:03
gen
Dodano:
21.06.2003 01:17:11
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1