Gothic2 – z zapytaniem
wlasnie mam pytanie: jak wstapic do zakonu paladynow? gadalem z lordem hagenem, a on ciagle nawija zeby mu cos udowodnil ale nie mowi co mam mu udowodnic:( jestem w strazy miejskiej w drugim rozdziale, do przelenczy chyba nie mam sie po co wybierac w lekkiej zbroi straznika :/ i mieczem ktory zadaje 35 obrazen
Odpowiedzi: 4
mam jeszcze pytanie: po pokananiu ostatniego smoka w 6 rozdziale, wrocilem do tej komnaty gdzie lezy jego cialo, spr co on ma przy sobie i ku mojemu zaskoczeniu, nie zadne serce tylo "Kamień Duszy Smoka–Oźywieńca" :shock: czy moźna to do czegoś uźyc??Jeśli tak to proszę o odpowiedź
z opozniemiem ale dzieki, nie zuwazylem :)
wlasnie go skonczylem :) ten ostatni smok to taki sobie, schowalem sie za kolumna i rzucalem czar "zniszczenie zla"(czy jakos tak :) ) fajna rozmowa jest po napisach koncowych, choc myslalem ze kogos wyrzuca za burte :P
wlasnie go skonczylem :) ten ostatni smok to taki sobie, schowalem sie za kolumna i rzucalem czar "zniszczenie zla"(czy jakos tak :) ) fajna rozmowa jest po napisach koncowych, choc myslalem ze kogos wyrzuca za burte :P
Przeszedłem gothica II
To proste znalezc te ekspedycje przecierz jak masz mapke (dostałes ja od króla)one sa zaznaczone na niej
To proste znalezc te ekspedycje przecierz jak masz mapke (dostałes ja od króla)one sa zaznaczone na niej
kurde no nikt nie gra(l), jestem w juz dolinie :P i teraz szukam trzech ekspedycji wydobywajacych magiczna rude, i jak narazie znalazlem jedna
Strona 1 / 1