Gothic II Takiego czegoś jeszcze u mnie nie grali. Pilna pom

Kurde, troche tego jest ale postaram sie skrócić. Zaczęło sie od tego źe po zainstalowaniu wyskakiwał komunikat źe jest coś zrypane z dźwiękime (coś z wavem). W pliku .ini wyłaczyłem więc dźwięk i gra poszła. Poszła, była muzyka, ale źadnych odgłosów, mowy itd. nie było słychać (co jest logiczne bo wyłączyłem sound, zostawiłem music itd.) Ale nie dawało mi to spokoju dlaczego jest jakiś błąd więc ściągnąłem sterowniki. Pech chciał źe jakieś dupiate, przy ich instalacji XP poinformaował mnie źe mogą one zdestabilizować prace systemu, ale co tam, do odwaźnych świat naleźy. Jak juź je zainstalowałem zrobił się mały burdel bo to stery były do kina domowego (dźwięk 3d itd.) Jak uruchomiłem Gothic II to wystąpił Aplication error i kapa. Gra się nie uruchamia. Jak chce ją odinstalować to pisze źe konfigurator zakończył prace i źe jest ok. Z tym źe gra cały czas jest. Chciałme ją na nowo zainstalować na stare miejsce ale jak wkładam płytke to on się tylko pyta czy gre odinstalować i zainsitalować na nowo jej nie moge. Więc jak się mam pozbyć tej gry ??? Odinstalować nie mogę, zainstalkować na nowo nie mogę ??? Jak się to wywala ??? Przywracałem system do poprzedniego stanu ale to teź nic nie dało (nie dał rady przwrócić do poprzedniego stanu i wszystkie punkty kontorlne znikły). Prosezę o szybką pomoc. Dzięki

Odpowiedzi: 6

Dzięki za odpwoeidzi. Poradziłem sobie w inny sposób, wziąłem taki programik (kurcze, nie pamiętam nazwy, windows coś tam) i usunąłem gre z listy dodaj usuń programy, potem wsadziłem płytke z gry i wtedy giera zapytałą mnie o instalacje a nie odinstalacje :) Zainstaloałem jeszcze raz i potem odinstalowałem. Znowu se zainstalowałem i giera chodzi nawet z głosem. Pozdro
Werman
Dodano
02.07.2005 20:21:10
Werman:
klonpiotr:
moźe poprostu
X/program files/gothic

i SHIFT + DELETE i tak.powinno być po sprawie.albo dodaj/usuń programy

Myslisz ze nie probowalem... na nic to... nie wiem jak sie usuwa z rejestru bo bym to zrobil...

Werman – nie moźesz usunąć folderu z grą ? Spróbuj to zrobić potem wpisy w rejestrze moźesz usunąć programem jv16 (http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=29&id=509).
maq123
Dodano
01.07.2005 21:21:45
co?? nie mozesz usunac poprostu gry z folderu?? :shock: a potem z "moje dokumenty" (jesli sa tam jakies pliki z gry)??

Przemcio:
kup sobie nowy komputer

very funny :roll: (ledwo co sie na forum pojawil a juz chce posty nabijac :mrgreen: )
matijas
Dodano
01.07.2005 21:07:08
Kup sobie nowy komputer :D
Przemcio
Dodano
01.07.2005 18:23:03
klonpiotr:
moźe poprostu
X/program files/gothic

Myslisz ze nie probowalem... na nic to... nie wiem jak sie usuwa z rejestru bo bym to zrobil...
Werman
Dodano
29.06.2005 21:51:12
moźe poprostu
X/program files/gothic

klonpiotr
Dodano
29.06.2005 21:45:02
Werman
Dodano:
29.06.2005 21:05:30