Gothic 2 Gornicza dolina
Mam wielki problem. Otóź grałem w gothica 2 (zaje–fajna gierka), lecz niewiem jak dostać się do zamku w Górniczej dolinie. Wszędzie jest w *** orków i niewiem jak się tam dostać. Gdy proboje na "pałe" to te orkowskie psy mnie doganiają i gine. Zna ktoś jakiś dobry sposób???
Odpowiedzi: 8
wiedzialem ze tak bedzie ;)
Dobra udało mi się tam dostać. Wielkie dzięki dla wszystkich, którzy dawali mi rady. Wykorzystałem kaźdą po trochu i wyszło. :D :D :D
Moderatorzy moźecie zamknąć temat.
Moderatorzy moźecie zamknąć temat.
Nie mam eliksiru, ale sposób gen'a chyba będzie dobry.
pojdz na prawo od zamku tam gdzie mysliwi maja oboz, przeskocz przez plot, bedziesz z boku zamku biegnij i zeskocz na dol(wyschnieta fosa?) az bedziesz z tylu zamku tam bedzie taran po nim na gore :idea: przy taranie mozna nabic baaaaaardzo duzo doswiadczenia probuj! ja ukonczylem gre na poziomie 33, ale nie zwiedzalem wszystkich lasow i jaskin :P
powodzenia
powodzenia
A masz cos takiego jak eliksir szybkosci wypij go to cie napewno nie dogonia
Dzięki, ale niewiele tam napisali. Moźe ktoś jeszcze???
Dzięki, ale niewiele tam napisali. Moźe ktoś jeszcze???
ja sposobu nie znam, ale moze to: http://www.gry–online.pl/S024.asp?ID=192 Ci pomoze
ps. mial byc taki ladny link, ale zapomnialem jak sie wstawia linki w html [cos tam a href, ale za pozno juz na takie rzeczy :D ]
pozdr. road
ps. mial byc taki ladny link, ale zapomnialem jak sie wstawia linki w html [cos tam a href, ale za pozno juz na takie rzeczy :D ]
pozdr. road
Strona 1 / 1