GoldMemory
Witam,
robiłem przed chwilą (a raczej próbowałem) test pamięci programem o nazwie GoldMemory. Mozecie mi powiedziec ile trwa taki test. U mnie trwało to dwie godziny i wyłączyłem, pokazywało się "E" cały czas i tak non–stop.
robiłem przed chwilą (a raczej próbowałem) test pamięci programem o nazwie GoldMemory. Mozecie mi powiedziec ile trwa taki test. U mnie trwało to dwie godziny i wyłączyłem, pokazywało się "E" cały czas i tak non–stop.
Odpowiedzi: 9
Bobi_robert:Ad@$:radozz:256 RAM DDR ile bedzie gdzies szło, orientuje sie ktoś?
Zaleźy jakie, jakiej firmy i parametry. Przejdź się do najbliźszego sklepu komputerowego i po prostu poproś o cennik :wink:
zapewne chodzi mu ile czasu bedzie trwal test
Aha
To teź zaleźy od wyźej wymienionych czynników, szczególnie czas dostępu , poóźnienie itp.
Ad@$:radozz:256 RAM DDR ile bedzie gdzies szło, orientuje sie ktoś?
Zaleźy jakie, jakiej firmy i parametry. Przejdź się do najbliźszego sklepu komputerowego i po prostu poproś o cennik :wink:
zapewne chodzi mu ile czasu bedzie trwal test
radozz:256 RAM DDR ile bedzie gdzies szło, orientuje sie ktoś?
256 RAM DDR ile bedzie gdzies szło, orientuje sie ktoś?
radozz:Witam,
robiłem przed chwilą (a raczej próbowałem) test pamięci programem o nazwie GoldMemory. Mozecie mi powiedziec ile trwa taki test.
U mnie ok. 5 – 7 godzin
radozz:A od czego to zalezy ile to trwa?
Od szybkości pamięci, czasów dostępu itp. i ilości RAM
No to w takim razie zrezygnuje chyba ze sprawdzenia pamięci...
P.S. A co z tym 'E' to prawidłowa oznaka?
P.S. A co z tym 'E' to prawidłowa oznaka?
jezeli mi to trwało 15h to zastanów się :D, skoro czekales tylko 2h to musisz byc bardziej cierpliwym.I czy to ze mi caly czas wyskakiwało 'E' to jest dobry symptom czy coś szło nie tak?
A co do teog, czmu tak dlugo to trwa – to nie mam pojecia – nie znam sie na tym, ale jezeli pamiec jest w pewnym stopniu uszkodzona to moze to nawet wieki robić :D
15 h??A od czego to zalezy ile to trwa? I czy to ze mi caly czas wyskakiwało 'E' to jest dobry symptom czy coś szło nie tak?
jak ja testowałem pamięć to trwało to ok. 15 h :D
Strona 1 / 1