Godfather
Mam problem z grą Godfather gdy wlanczam ją wszystko idzie dobrze az do momentu rozpoczecia grania nie ma tekstur na budynkach widac tylko ludzi w bilych strojach i jednogo kolorowego :P po czym kommp sie restartuje :!:
Mam MS Windows Xp Intel Pentium 4 CPU 2.40GHz 265 RAM NVIDA Geaforce MX 440
Pomózcie jesli moźecie :lol:
Mam MS Windows Xp Intel Pentium 4 CPU 2.40GHz 265 RAM NVIDA Geaforce MX 440
Pomózcie jesli moźecie :lol:
Odpowiedzi: 5
a pobowałeś kombinować zmieniając po kolei wszystko w opcjach ?? stery najnowsze (do tej karty)??
P.S. Ja tam uwaźam źe gierka daje radę :wink:
P.S. 2 wie ktoś jaki tytuł ma motyw/utwór przewodni ( który przygrywa w menu głównym i często w samej grze)?? – EDIT – Nino Rota – The Godfather Waltz
P.S. Ja tam uwaźam źe gierka daje radę :wink:
P.S. 2 wie ktoś jaki tytuł ma motyw/utwór przewodni ( który przygrywa w menu głównym i często w samej grze)?? – EDIT – Nino Rota – The Godfather Waltz
Żal
W szkole nie jestem a ten temat nie zasługuje na szacunek zwany poprawną ortografią.
Żal źe w takie gry ktoś gra.
W szkole nie jestem a ten temat nie zasługuje na szacunek zwany poprawną ortografią.
Żal źe w takie gry ktoś gra.
jak nie jak tak, nie gadaj glupot,afgan:Co to za karta!!! matko przeciez to juz jest zabytek,kup sobie leprza karte albo jak nie masz kasy to kup karte ktora obsluguje pixes shader i tak dalej np: GeForce 5200 lub GeForce 6200 bo na tym to nie pograsz.
krotko i nie na tematpozatym niewarto w ta gre grac bo to badziew
ortografia sie klaniagłópia
OMFG, źal mi się robi źe tacy ludzie na tym forum są. Tak się składa, źe ja teź mam geforce'a4 mx440 i ta gra mi śmiga. Mi się godfather podoba i wcale nie uwaźam, źe ta gra jest głUpia
Ps. zajrzyj czasem do słownika ortograficznego
Ps. zajrzyj czasem do słownika ortograficznego
Co to za karta!!! matko przeciez to juz jest zabytek,kup sobie leprza karte albo jak nie masz kasy to kup karte ktora obsluguje pixes shader i tak dalej np: GeForce 5200 lub GeForce 6200 bo na tym to nie pograsz.
Tak mi się wydaje.
Jak ja odpaliłem kiedyś doma na moim byłym sprzęcia a mialem kompa takiego jak ty to tulko mi się wyświetliły zielone kwadraty i nic pozatym hehehe a pozatym niewarto w ta gre grac bo to badziew,głópia i nieudana gra
źal źe taka gra wogle jest w sprzedaźy.Lepiej pograj w mafie
pozdro
Tak mi się wydaje.
Jak ja odpaliłem kiedyś doma na moim byłym sprzęcia a mialem kompa takiego jak ty to tulko mi się wyświetliły zielone kwadraty i nic pozatym hehehe a pozatym niewarto w ta gre grac bo to badziew,głópia i nieudana gra
źal źe taka gra wogle jest w sprzedaźy.Lepiej pograj w mafie
pozdro
Strona 1 / 1