GoBack a WinXP
Witam.W Norton System Works 2003 jest w ekstrasach program GoBack.Czy ktoś juź go zainstalował i "z czym to się je"?Mniemam,źe to namiastka przywracania systemu...Jak działa i czy jest kompatybilny z XP?
Pozdrawiam. 8)
Pozdrawiam. 8)
Odpowiedzi: 20
odkryłem dzisiaj jeszcze jedną rzecz. Norton Ghost oprócz tego źe dzieli i zapisuje plik na płytki to jeszcz pierwsza płyta jest bootowalna, tak źe w razie awarii i chęci przywrrócenia systemu odpalamy komp z cd i leci, moźna sobie wybrać partycje itd....
nie ma więc raczej potrzeby tworzennia dyskietek ratunkowych...
pozdrawiam... :lol:
nie ma więc raczej potrzeby tworzennia dyskietek ratunkowych...
Moźe być teź tak:
uaktualniałeś NSW poprzez LiveUpdate lub NSW sam wysłał sygnał poprzez LiveUpdate do Symanteca i pobrał "młotka",który rozwalił ci [pokiełbasił]system.Symantec uwielbia to robić dla wersji pirackich.Przewal sys Ad–aware 6.
Tak tylko moźe być.Pozdrawiam. 8)
PS:poza tym radzę instalować nielegalki na innej partycji,niź system.
uaktualniałeś NSW poprzez LiveUpdate lub NSW sam wysłał sygnał poprzez LiveUpdate do Symanteca i pobrał "młotka",który rozwalił ci [pokiełbasił]system.Symantec uwielbia to robić dla wersji pirackich.Przewal sys Ad–aware 6.
Tak tylko moźe być.Pozdrawiam. 8)
PS:poza tym radzę instalować nielegalki na innej partycji,niź system.
jednym słowem GoBack jest do D....
ok ale ja mam problem jakiś dzień po instalaci całego pakietu NSW 2003 + GoBack zaczeło mi wtskakiwać źemam jakiś problem okazało się ze w win 98se – bo mam 2 98 i XP na 2 partycjach znikneły mi cd–rom i nagrywara i wogule z nich nic nie mogę odczytać :twisted: :roll: [/list]
ok ale ja mam problem jakiś dzień po instalaci całego pakietu NSW 2003 + GoBack zaczeło mi wtskakiwać źemam jakiś problem okazało się ze w win 98se – bo mam 2 98 i XP na 2 partycjach znikneły mi cd–rom i nagrywara i wogule z nich nic nie mogę odczytać :twisted: :roll: [/list]
jednym słowem GoBack jest do D....
Ja teź dziękuję za pomoc i okazane zainteresowanie moim tematem.
Pozdrawiam. 8)
Pozdrawiam. 8)
aligator:
Dzisiaj to wykonałem, i tak NG dzieli zapisywany plik na kilka. 2563 mega zapisał mi na trzech płytkach...
THX wkoncu konkretna i wyczerpująca odpowiedz
pozdro
aligator:
Dzisiaj to wykonałem, i tak NG dzieli zapisywany plik na kilka. 2563 mega zapisał mi na trzech płytkach...
pozdro
aligator:
pozdro
Potwierdzam.Wykonałem.Pozytywnie :lol: 8)
domin_g:Zna ktos konkretną odpowiedz (tak/nie) czy NortonGhost robiąc kopie partycji potrafi podzielic zapisywany plik na kilka (zeby zgrac je na kilka płyt) I nie chodzi mi o dzielenie tego pliku innymi programami
Heh, ja se jaj nie robiłem z wirem, przecierz z netu moźna wszytsko zassać ( no chyba źe miał z płyty to co innego). Ale juź to przeszedł, nie ma co się na razie martwić tym problemem ( chociaź jest następny).
ja równieź uwaźam źe to nie wir, a po za tym nie mam zamiaru wcale dociekać tak bardzo z jakiej to przyczyny. kiedyś jeszcze popróbuje.
jest jeszcz jesen problemik, jak macie jakiś domysł to walcie. mam norton system works 2003, no i mam kartę tv+fm Avacsa, no i norton antivirus wyłącza mi radio po minucie. sprawdziłem wszystko dokładnie i na pewno on to poowoduje, wyłączyłem go przez msconfig i jest wszystko O.K. no ale przecieź nie spełnia w ten sposób swoich funkcji. ale mam jescze na kompie Win Me i tam wrzuciłem NSW i wszystko działa jak naleźy.... ??? oba systemy świeźutkie i śmigają jak trzeba... :?: :?: :?:
jest jeszcz jesen problemik, jak macie jakiś domysł to walcie. mam norton system works 2003, no i mam kartę tv+fm Avacsa, no i norton antivirus wyłącza mi radio po minucie. sprawdziłem wszystko dokładnie i na pewno on to poowoduje, wyłączyłem go przez msconfig i jest wszystko O.K. no ale przecieź nie spełnia w ten sposób swoich funkcji. ale mam jescze na kompie Win Me i tam wrzuciłem NSW i wszystko działa jak naleźy.... ??? oba systemy świeźutkie i śmigają jak trzeba... :?: :?: :?:
ja równieź uwaźam źe to nie wir, a po za tym nie mam zamiaru wcale dociekać tak bardzo z jakiej to przyczyny. kiedyś jeszcze popróbuje.
A ja podejrzewam,źe Lezio robi sobie jaja......,bo i wir i GoBack nijak nie mają się do tej sytuacji.
Poza tym,to Manek miał rację, GoBack wydłuźa niezrozumiale start.
Pozdrawiam.
Poza tym,to Manek miał rację, GoBack wydłuźa niezrozumiale start.
Pozdrawiam.
Powrót do przeszłości ( czysty dysk) :lol:
Ale ja podejrzewam wira lub coś a`la to :D
Ja natomiast GoBacka juź nie zaintaluje ? bo po prostu się boję.. ? mam na kompie dwa systemy, trochę ostatnio sobie eksperymentuje, zainstalowałem GoBacka gdy miałem XP na facie i śmigał jak naleźy. natomiast jak zainstalowałem XP na ntfs i wrzuciłem po jakimś czasie GoBacka to po restarcie juź mi się system nie uruchomił. zniknęły mi wszystkie partycje i został czyściutki dysk...??? nie mam zielonego pojęcia co się stało... :lol:
Zna ktos konkretną odpowiedz (tak/nie) czy NortonGhost robiąc kopie partycji potrafi podzielic zapisywany plik na kilka (zeby zgrac je na kilka płyt) I nie chodzi mi o dzielenie tego pliku innymi programami
Norton Ghost rzadzi !