głupia sprawa...
Moźe wie ktoś dlaczego tak sie dzieje źe nie działa mi funkcja 'wklej' :shock: (z prawego kliku mychą)Kopiuj działa ,ale nic wkleić nie moge... :? Stało sie tak od czasu zainstalowania programów Statbar i Sidebar (nie wiem czy to coś ma wspólnego z tym ,ale mówie dodatkowo))Myślałam źe to moźe przez te otwarte programy,ale nawet zamykając je dalej nie działa mi funkcja 'wklej' :evil: Ma ktoś jakiś pomysł...
Odpowiedzi: 5
ja nie wiem co to było ,ale po restarcie kompa jest juź tak jak byc powinno,więc temat juź nieaktualny :D :D
no to są dwie moźliwości: albo masz uruchomiony jakiś program który ciągle czyści schowek, albo uszkodzony system. Stawiam na tym pierwszym. Wklej na forum część logu z 'hijack this' dotyczący uruchomionych programów, albo uźyj tego programu StartupList.
Powinno się pokazać takie coś – wklej to co się pokaźe po linijce z 'Running processes' do pierwszej linijki z myślnikami
program clipbrd pokazuje zawartość schowka na źywo, więc gdy go uruchomisz i wciśniesz PrintScr to odrazu zobaczysz w nim kopię ekranu
Powinno się pokazać takie coś – wklej to co się pokaźe po linijce z 'Running processes' do pierwszej linijki z myślnikami
program clipbrd pokazuje zawartość schowka na źywo, więc gdy go uruchomisz i wciśniesz PrintScr to odrazu zobaczysz w nim kopię ekranu
a próbowales zoabzcyc co sie stanie jak odinstalujesz programy ?
sprawdziłam schowek i tam nic nie ma, pisze źe nie moźna wyświetlić itd... A ctrl+v teź mi nie wkleja tego co skopiowałam :x
sprawdź czy działa kombinacja klawiszy ctrl+v
moźesz podejźeć schowek uruchamiając [start/uruchom]
moźesz podejźeć schowek uruchamiając [start/uruchom]
ewentualnie dodaj exe po kropceclipbrd
Strona 1 / 1