Głupi Windows Messenger
Witam Was serdecznie
Ciągle jak uruchamiam kompa to włańcza mi sie Windows Messenger i pisze źe nie jestem zarejestrowany i oto chodzi , źe ja nie chce sie zarejestrować ... Jak Zrobić tak aby mi to znikło??
Pomóźcie :D :o :D
LuKe
Ciągle jak uruchamiam kompa to włańcza mi sie Windows Messenger i pisze źe nie jestem zarejestrowany i oto chodzi , źe ja nie chce sie zarejestrować ... Jak Zrobić tak aby mi to znikło??
Pomóźcie :D :o :D
LuKe
Odpowiedzi: 6
widac ze topic przyklejony przeze mnie nic nie daje .....
a co do gada to nie mialem Ciebie aligator na mysli
wcale się nie obraziłem... :lol:
aligator:no pewnie, za tydzień znowu ktoś napisze "ach ten durny messenger" , i tak w kółko... a przed chwilą wpisałem w szukaj i jest tego od pytona...
nie jestem aź takim gadem źeby nie pomagać, ale po to jest opcja szukaj i temat specjalny postawiony źeby z tego korzystać...
pozdrawiam... :lol:
Mysle ze idealnym rozwiazaniem tego problemu , byloby umieszczenie wiekszego i bardziej rzucajacego sie w oczy napisu Szukaj wraz z opisem do czego on słuzy .... :!:
a co do gada to nie mialem Ciebie aligator na mysli :wink: :lol:
no pewnie, za tydzień znowu ktoś napisze "ach ten durny messenger" , i tak w kółko... a przed chwilą wpisałem w szukaj i jest tego od pytona...
nie jestem aź takim gadem źeby nie pomagać, ale po to jest opcja szukaj i temat specjalny postawiony źeby z tego korzystać...
no pewnie, za tydzień znowu ktoś napisze "ach ten durny messenger" , i tak w kółko... a przed chwilą wpisałem w szukaj i jest tego od pytona...
uruchom/msconfig/uruchamianie , odchacz gada i po sprawie :P
Strona 1 / 1