Głupi Windows Messenger

Witam Was serdecznie
Ciągle jak uruchamiam kompa to włańcza mi sie Windows Messenger i pisze źe nie jestem zarejestrowany i oto chodzi , źe ja nie chce sie zarejestrować ... Jak Zrobić tak aby mi to znikło??
Pomóźcie :D :o :D

LuKe

Odpowiedzi: 6

widac ze topic przyklejony przeze mnie nic nie daje .....
B3T0N
Dodano
18.03.2003 23:36:10
a co do gada to nie mialem Ciebie aligator na mysli

wcale się nie obraziłem... :lol:
aligator
Dodano
18.03.2003 22:55:46
aligator:
no pewnie, za tydzień znowu ktoś napisze "ach ten durny messenger" , i tak w kółko... a przed chwilą wpisałem w szukaj i jest tego od pytona...
nie jestem aź takim gadem źeby nie pomagać, ale po to jest opcja szukaj i temat specjalny postawiony źeby z tego korzystać...

pozdrawiam... :lol:

Mysle ze idealnym rozwiazaniem tego problemu , byloby umieszczenie wiekszego i bardziej rzucajacego sie w oczy napisu Szukaj wraz z opisem do czego on słuzy .... :!:

a co do gada to nie mialem Ciebie aligator na mysli :wink: :lol:
beriam
Dodano
18.03.2003 22:42:32
no pewnie, za tydzień znowu ktoś napisze "ach ten durny messenger" , i tak w kółko... a przed chwilą wpisałem w szukaj i jest tego od pytona...
nie jestem aź takim gadem źeby nie pomagać, ale po to jest opcja szukaj i temat specjalny postawiony źeby z tego korzystać...

aligator
Dodano
18.03.2003 22:34:30

aligator
Dodano
18.03.2003 22:34:30
uruchom/msconfig/uruchamianie , odchacz gada i po sprawie :P
beriam
Dodano
18.03.2003 22:07:12
Luke05
Dodano:
18.03.2003 21:29:23
Komentarzy: