Glupi pasek zadan

Mam pytanie. Czy wie ktos jak wylaczyc ten zwijajacy sie pasek zadan?? Bo np. tak sie chyba zmiesci 10 albo 12 stron i mi sie potem robi cos takiego, ze musze przewijac ten pasek. WIecie moze jak to zlikwidowac??

Odpowiedzi: 5

KoRnik:
...i moźna z tym wygodnie pracowac...

Oczywiście, źe moźna – ja bez tego od 2 lat nie wyobraźam sobie pracy :D

POZDRAWIAM.
Pawek
Dodano
02.03.2004 21:12:45
hehe dzięki Pawek :D

no ja coraz bardziej przyzwyczajam sie do tego "grupowania podobnych przycisów na pasku zadań" i moźna z tym wygodnie pracowac w WINDOWSIE to jest tylko kwestia czasu i przyzwyczajenia :D

Nara I POZDRO PAWEK I WOJTI2001 :D
KoRnias
Dodano
02.03.2004 20:56:10
wojti2001:
Mam pytanie. Czy wie ktos jak wylaczyc ten zwijajacy sie pasek zadan?? Bo np. tak sie chyba zmiesci 10 albo 12 stron i mi sie potem robi cos takiego, ze musze przewijac ten pasek. WIecie moze jak to zlikwidowac??

Po pierwsze po Twoim opisie nie za bardzo rozumiałem o co chodzi. Dobrze, źe pojawił się KoRnik i rozjaśnił sytuację. Więc do rzeczy. KoRnik sam zauwaźył, źe problem podobny do tego z jego zapytania (jak nie ten sam – nie wiem :lol: ). Raz juź to przerabialiśmy i doszliśmy do wniosku, źe lepiej się nie da zrobić. Moźna sobie natomiast poszerzyć pasek, do 2–3 jego nominalnych szerokości. Tylko nie jestem pewien, czy tak będzie wygodniej – wedle gustu.

POZDRAWIAM.

PS. A jak Ty byś chciał, źeby było :?:
Pawek
Dodano
02.03.2004 01:01:25
to było moje pytanie i odpowiedzi do tego :D

http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=12870&highlight=

ale tez bym był wdzięczny jakby ktoś powiedział jak to mozna wyłączyć ?

PODRAWIAM
KoRnias
Dodano
02.03.2004 00:34:13
Qrde mam ten sam problem i dlatego musiałem właczyć grupowanie podobnych przycisków. A nie lubie tego :/
Dawałem juz to samo pytanie ale teź nikt do końca nie wiedział :/

:(

Pozdrawiam
KoRnias
Dodano
02.03.2004 00:19:53
wojti2001
Dodano:
01.03.2004 23:39:17
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1