Glosniki
witam! chce kupic zestaw glosnikow lecz nie wiem jakie hehe :D
Co sądzicie o
TRACER Eclipse 5+1 ?? i Genius 5.1 Home Theater ?? :wink: myslalem jeszcze nad Creative 6060 ale sam nie wiem :( Pomórzcie!!
Co sądzicie o
TRACER Eclipse 5+1 ?? i Genius 5.1 Home Theater ?? :wink: myslalem jeszcze nad Creative 6060 ale sam nie wiem :( Pomórzcie!!
Odpowiedzi: 13
eeee nic nowego nie piszecie :( szkoda.
słyszałem jak grają creative 6060 jakos mnie nie zaskoczyły. cos takie jakies slabe są mało w nich poweru :D czekam moze jeszcze cos poradzicie...
słyszałem jak grają creative 6060 jakos mnie nie zaskoczyły. cos takie jakies slabe są mało w nich poweru :D czekam moze jeszcze cos poradzicie...
gusioo:To teź piszę, źeby mi kto mi próbował pisać, źe Creativ jakiś tam ma pasmo przenoszenia 20Hz – 20kHz, bo zapytam o pasmo 3dB i tu juź nie będzie tak róźowo.
A posłuchać zawsze moźna – mnie bardzo podoba się brzmienie tego Logitech'a http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14592
Ale i tak bym wybrał osobny wzmacniacz (Cambidge Audio, Denon) + jakieś głośniczki (Magnat, Infinity).
Gusioo.. mnie tak samo, widziałem u znajomego w sklepie jak koleś sobie zamowił takie "cacko.." powiem źe robią wraźenie.
p.s. zamowił je tuź przed Postem... więc nie poszaleje teraz :mrgreen:
tesedo
creative..
hehehe :lol: teraz to juz nieźle mi pomieszaliscie :wink: no ok tracer odrzucam teraz zastanawiam sie nad creative a genius 5.1 (gdybym mial szanse je odsłuchac to bym nie mial takiego problemu z wyborem) czytalem recenzje geniusów i jest na "+".
ale gdzies czytalem ze mają jakis "metaliczny dzwiek" ?? moze to konkuręcja napisała :D
ale gdzies czytalem ze mają jakis "metaliczny dzwiek" ?? moze to konkuręcja napisała :D
To teź piszę, źeby mi kto mi próbował pisać, źe Creativ jakiś tam ma pasmo przenoszenia 20Hz – 20kHz, bo zapytam o pasmo 3dB i tu juź nie będzie tak róźowo.
A posłuchać zawsze moźna – mnie bardzo podoba się brzmienie tego Logitech'a http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14592
Ale i tak bym wybrał osobny wzmacniacz (Cambidge Audio, Denon) + jakieś głośniczki (Magnat, Infinity).
chyba nikt nie wyskoczy z takimi parametrami, warto jest usłyszeć jak gra takie "coś" a nie kierowac sie parametrem.
Przy takiej 'klasie' głósników daleki byłbym od porównywania jakości dziwięku, a cieszyłbym się tym, źe... wogóle coś tam gra.
P.S: nie wyskakujcie mi tu z pasmem przenoszenia, czy innymi parametrami PMPO .
P.S: nie wyskakujcie mi tu z pasmem przenoszenia, czy innymi parametrami PMPO .
tak jak media–tech, sa głośniczki 5.1 obróbka drewniana i fajnie grają .
tracera bym sobie odpuscil, tego creativa co piszesz nie slyszalem, natomiast widzialem w akcji Geniusa. jest zdecydowanie wart swojej ceny (ok 450zl), osmiele sie powiedziec wiecej (choc znawca tematu nie jestem) – za ta cene nic lepszego nie kupisz,
zaleta geniusa jest drewno i dobre chlodzenie subwoofera oraz bezprzewodowy pilot,
zaleta geniusa jest drewno i dobre chlodzenie subwoofera oraz bezprzewodowy pilot,
dobra jak juz oszczedzamy to oszczedzamy :D czy jest duza roznica w "dzwieku" miedzy modelami p5800 a 6060 ?? (bo juz niestety modelu 5900 w sklepach się nie dostanie)
zostań przy tych zaoszczedzisz 100zł a duźej róznicy nie poczujesz ;)
ok to moze napiszcie mi czy sa jakies lepsze glosniki od creative 6060 do ok.500zl :?
creative to creative :mrgreen: napewno nie pozałujesz..
Jesli masz kaske to z tych trzech zestawow, tylko Creative Inspire T6060. Tamtymi nawet sobie glowy nie zawracaj, bo nie ma porowania.
Strona 1 / 1