Głośniki + Wieźa
Witajcie to znowu ja jak w ostatnim poście pisałem jestem początkującym uźytkownikiem Systemu Windows XP Pro. Niedawno siedizałęm na 98 ale z zakupem nowego kompa mam Wina XP i nie wiem gdzie są wszystkie opcje z systemu 98. Mój problem dotyczy dźwięku. A mianowicie gdy podłączę do wejścia karty dzwiękowej głośniki i wieźe (do tego wejścia obok nie mikrofonu) będą grały tylko głośniki w windows 98 trzeba było zaznaczyć jakaś opcję w REGULACJI GŁOŚNOŚCI a w xp zaznaczyłm wszystkie i gówno wieźa i tak nie chce grać dlaczego gdzie jest ta opcja?? A moźe xp nie pozwala na odtwarzanie dźwięku z dwóch urządzeń pomocy !!!!!!!!!!!!
Odpowiedzi: 3
Moja karta dźwiękowa jest zintegrowana z płytą główną, a nazwa płyty to Soltek 75frn2–l. Sterowniki są oryginalne z płyty dołączonej wraz z Urządzeniem. Czy to wystarczy
Moja karta dźwiękowa jest zintegrowana z płytą główną, a nazwa płyty to Soltek 75frn2–l. Sterowniki są oryginalne z płyty dołączonej wraz z Urządzeniem. Czy to wystarczy
Gdzie jest ta opcja?
A co ludzie to wróźki, napisz jaką masz kartę dźwiękową, czy moźe jest to wbudowana w płytę, jakie sterowniki masz? Napisz bo bez tego ani rusz.
A co ludzie to wróźki, napisz jaką masz kartę dźwiękową, czy moźe jest to wbudowana w płytę, jakie sterowniki masz? Napisz bo bez tego ani rusz.