gitez firma
waszym zdaniem jaka jest najlepsza firma i dlaczego ?
Odpowiedzi: 20
no tak tez prawda dudi
Jezeli chodzi o telewizorki to tylko SONY, monitorki zreszta tez.
Jezeli chodzi o telewizorki to tylko SONY, monitorki zreszta tez.
Wygrywa Micro$oft ciekawe czy na powaźnie, czy tylko dla źartu :)
normalnie ms windows xp :lol:
normalnie ms windows xp :lol:
SLAY3R:Najlepszy – oczywiście MICRO$OFT, – zdecydowana większość uźywa jedynie słusznego systemu operacyjnego, co musi świadczyć o tym źe firma ta robi bardzo dobre oprogramowanie :mrgreen:
To świadczy tylko o tym, źe jest niewiele gier na inne systemy, bo programów jest mnówstwo. Do Linuxa moźna znaleźć co się tylko chce (ale nie gry). Ja korzystam z Linuxa Mandrake 9.0 i windowsa xp. Linux jest duźo lepszy.
A w microsofcie wkurza mnie nie windows, tylko ich polityka: zdzierstwo, absurdalna propaganda mająca na celu zniszczenie freeware. A słyszeliście o ostatniej wypowiedzi przedstawiciela microshitu? Otóź twierdzi on źe freeware niszczy oprogramowanie. Ta wypowiedź chyba wystarczająco pokazuje kim są właściciele microshitu.
dzięki za wszystkie oddane głosy!
ale wogóle chodziło mi o to źebyście wybrali z tych co napisałem
ale wogóle chodziło mi o to źebyście wybrali z tych co napisałem
Ja lubię Tomphson. Fajny karabin maszynowy. :lol:
Samsung jest wporządku.
A ja nadal nie pojmuję o co chodzi w tej ankiecie. Dlatego jak w tytule gitez firma – ja stawiam na microsoft: fajne gierki ma itd. :D :D :D
A ja nadal nie pojmuję o co chodzi w tej ankiecie. Dlatego jak w tytule gitez firma – ja stawiam na microsoft: fajne gierki ma itd. :D :D :D
"NOKIA CONNECTING PEOPLE" ?? HeHe Doslownie i w przenosni :Daligator:...no akcesoria dla samotnych lub niewyźytch kobiet........ :lol:
dostrzegam coraz większy sens tej ankiety...początkowo nastawiony sceptycznie skuszę się i ja na oddanie głosa. a wybóra padł na.....................................NOKIA, doskonałe telewizory, pralki, suszarki i te, no akcesoria dla samotnych lub niewyźytch kobiet........ :lol:
Ja głos oddaję na:
HP ––– dobre drukarki.
LITEON ––– dobre nagrywarki (to co źe głośne)
PUPUŚ ––– super papier toaletowy
HP ––– dobre drukarki.
LITEON ––– dobre nagrywarki (to co źe głośne)
PUPUŚ ––– super papier toaletowy
NOKIA RULEZZZ !!! :D
Ja głosuję na SonyEricsson. Supernazwa, superfirma, superprodukty (telefony GSM).
a źe nie ma w ankiecie?
Bez obrazy, ale jaka ankieta – takie głosowanie... 8)
a źe nie ma w ankiecie?
Ja głosuję na SonyEricsson. Supernazwa, superfirma, superprodukty (telefony GSM).
a źe nie ma w ankiecie?
a źe nie ma w ankiecie?
a źe nie ma w ankiecie?
a źe nie ma w ankiecie?
Ankieta została stworzone zapewne tylko po to źeby była. :?