GIGA PROBLEM

Witam.
Mam taki problem, z którym zupełnie nie wie co zrobić. Historia tego jest taka. Miłem Windowsa XP, który mi sie zrąbał totalnie (przez głupiego partition magic). Na tym windowsie było kilku uźytkowników, więc moje dokumenty były dostępne tylko dla mnie, jak sie próbowało z innego konta wejść to była odmowa dostępu. i to mnie bardzo cieszyło bo nikt mi nie grzebał w prywatnych rzeczach. Ale po tym jak mi siadł system, kupiłem nowy dysk twardy, na nim zainstalowałem ponownie XP, podłaczyłem tamtem dysk na którym są te moje dokumenty i nie moge sie dostać do tego folderu! ZA NIC! odmowa dostępu. Ani nie idzie tego skopiowac, ani nie idzie togo otworzyć a ni wyrzucić. A mam tam bardzo waźne dla mnie dokumenty, zdjęcia.

I teraz mam pytabie, czy jest jakiśprogram który mi umoźliwy dostanie sie do tego folderu. Słyszałem ze ponoć jest, ale nie wiem jak sie nazywa. Błagam poratujcie

Odpowiedzi: 1

Co prawda z siecia ten problem ma niewiele wspolnego, wiec mogles umiescic post w XP.

Musisz jako administrator przejac prawa do "starych" folderow, wylaczajac najpierw proste udostepnianie – wielokrotnie pisalismy o tym na forum.
EL NINO
Dodano
29.01.2004 01:39:45
jimroot
Dodano:
29.01.2004 01:23:33
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1