Gierka o rowerze:)
Hayah!
Znacie jakies gry co się rowerem jeździ?? Tylko nie jakies w stylu Mario Bros gdzie przesuwa się tło :D
Mogąbyć jakieś trikowe albo jakaś zręcznościówka..byle by się rowerem jeździło :wink:
THX
Znacie jakies gry co się rowerem jeździ?? Tylko nie jakies w stylu Mario Bros gdzie przesuwa się tło :D
Mogąbyć jakieś trikowe albo jakaś zręcznościówka..byle by się rowerem jeździło :wink:
THX
Odpowiedzi: 20
=Dario=:Heh no wygląda jak rowerek no ale czy koles na rowerze miałby tak duzy kask i wdzianko?? :D bardzo mi się tam podoba fizyka jazdy.
Znam jedna gierke chyba na c64, gdzie byles mario i jezdziles rowerkiem :D Albo pokemonmy na emulatory, jak dojdziesz daleko to mozesz dostac rower i jezdzic :D
Dzięki "wuju" zadobre rady :D masz racje najlepiej jak się przesiąde na commodore 64 albo lepiej – na pegasusa :lol: A wiesz pokemony to ja mam.....w paczkach Lays–ów
Heh no wygląda jak rowerek no ale czy koles na rowerze miałby tak duzy kask i wdzianko?? :D bardzo mi się tam podoba fizyka jazdy.
Znam jedna gierke chyba na c64, gdzie byles mario i jezdziles rowerkiem :D Albo pokemonmy na emulatory, jak dojdziesz daleko to mozesz dostac rower i jezdzic :D
Krzychooo:=Dario=:To ja z innej beczki:D Fajna darmowa gra – ELASTOMANIA :D
znam Elme, bardziej złozona by mnie interesowała pozycja :D a poza tym w Elmie się śmiga na motorku :wink:
Ale wygląda jak rower ;)
=Dario=:To ja z innej beczki:D Fajna darmowa gra – ELASTOMANIA :D
znam Elme, bardziej złozona by mnie interesowała pozycja :D a poza tym w Elmie się śmiga na motorku :wink:
To ja z innej beczki:D Fajna darmowa gra – ELASTOMANIA :D
Panowie nie robcie OT–ów ;)!!
Krzychooo:No jakbym wyglądał jak twój avatar to bym wychodził tylko w nocy a w dzień chodził kanałami :lol:
Hmmm, nie mamy źadnych dowodów, źe tak właśnie nie jest :lol:
fije:Krzychooo:Moźe i czas,walnę sobie takiego twarzowca jak ty masz :twisted:
Wiem, źe zazdrościsz mi wyglądu 8) i dlatego ukrywasz się za przyciemnianymi szybami :lol:
No jakbym wyglądał jak twój avatar to bym wychodził tylko w nocy a w dzień chodził kanałami :lol:
Krzychooo:Moźe i czas,walnę sobie takiego twarzowca jak ty masz :twisted:
Wiem, źe zazdrościsz mi wyglądu 8) i dlatego ukrywasz się za przyciemnianymi szybami :lol:
fije:Krzychooo:A ty Fije nie bądź taki cfaniaczek z malinowym nosem bo juź ci się pewnie kości zastały z braku jazdy :lol:
O mnie się nie martw 8) Ale widzę, źe jazda cięźarówką juź Ci sie znudziła i chcesz się przesiąść na rowerek :lol: Moźe czas zmienić avatarka? :lol:
Moźe i czas,walnę sobie takiego twarzowca jak ty masz :twisted: (wypadek na rowerze???) :lol:
Krzychooo:A ty Fije nie bądź taki cfaniaczek z malinowym nosem bo juź ci się pewnie kości zastały z braku jazdy :lol:
O mnie się nie martw 8) Ale widzę, źe jazda cięźarówką juź Ci sie znudziła i chcesz się przesiąść na rowerek :lol: Moźe czas zmienić avatarka? :lol:
Tomi!:Krzychooo:Wypaśna Tomi! ta gierka!! mówisz źe na PC teź jest? zaraz zacznę poszukiwania w zasobach DC :wink:
Nie ma na PC.
No to przecieź piszeźe interesuje mnie na PC chłopcze drogi :wink:
A ty Fije nie bądź taki cfaniaczek z malinowym nosem bo juź ci się pewnie kości zastały z braku jazdy :lol:
fije:
A moźe lepiej leniuszku wsiąść na normalny rower i trochę pojeździć "zręcznościowo" lub jakieś triki przećwiczyć, moźe jazdę na jednym kole, lub bez trzymanki :lol:
Na przednim :lol:
Krzychooo:Hayah!
THX
A moźe lepiej leniuszku wsiąść na normalny rower i trochę pojeździć "zręcznościowo" lub jakieś triki przećwiczyć, moźe jazdę na jednym kole, lub bez trzymanki :lol:
Krzychooo:Wypaśna Tomi! ta gierka!! mówisz źe na PC teź jest? zaraz zacznę poszukiwania w zasobach DC :wink:
Nie ma na PC.
Wypaśna Tomi! ta gierka!! mówisz źe na PC teź jest? zaraz zacznę poszukiwania w zasobach DC :wink:
Polecam No Fear Downhill Moutain Biking na PSX'a
http://plepsxe.emufanatics.com/modules.php?name=Kompat&rop=showcontent&id=121
http://plepsxe.emufanatics.com/modules.php?name=Kompat&rop=showcontent&id=121
Mat Hofmann BMX pro
no DOWNHILL jest przeeeewypaśny!!! Szkoda zena PS2.Bo mnie chodzi bardziej na PC i własnie w takim klimacie jak Downhill mniej Tricki itp.
Na PC? Dave Mirra BMX or smth...
Na konsolach tego od groma... na PS2 jest Total Downhill – wypas taki ze zrywa włosy z glowy :lol:
Na konsolach tego od groma... na PS2 jest Total Downhill – wypas taki ze zrywa włosy z glowy :lol:
Strona 1 / 1