Ghost 2003

Witam. Po uzyciu "szukaczki" nie znalazłem informacji, o ktorą mi chodzi, stąd teź moje pytanie a zarazem prośba o radę. Otóz po stworzeniu dyskietki startowej "Standard Ghost Boot Disk" "duch" wydawałoby się uruchamia się normalnie /pierwszy ekran/ ale niestety nie mam źadnych moźliwości przejścia do dalszych, gdyź nie działa ani klawiatura, ani mysz. /porty USB/. Próbowałem juz róźnych opcji w trakcie tworzenia wskazanej dyskietki startowej, ale bezskutecznie. Dzieki za pomoc, na którą liczę.

Odpowiedzi: 3

Niestety tak podejrzewałem. Próbowałem juz z dyskietkami, ale niestety bezskutecznie. Dzięki Bobi za info.
Kosiak
Dodano
04.10.2005 18:55:19
Dzięki za podpowiedź, ale jesli moźna SLAY3R proszę o konsultację. Otóź w podanych obszarach Bios–u: USB Mouse i USB Keyboard mam dwie opcje: "OS" i "Bios". Obecnie mam ustawione "OS". Czy mam to zmienić. Aha. Oczywiscie o ile "przepnę" klawiaturę i mysz do tradycyjnych gniazd wszystko jest w porządku.
Kosiak
Dodano
04.10.2005 17:35:52
Czy w biosie przy opcjach usb keyboard support i usb mouse support masz ustawione na enabled. Jeźeli nie, to przestaw na enabled, powinno pomóc.
SLAY3R
Dodano
04.10.2005 16:34:52
Kosiak
Dodano:
04.10.2005 10:38:17
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1