GGRRRYY!!!
Dlaczego niektore gierki nie chodza na XP...
Odpowiedzi: 13
zazwyczaj gry robione juz w polowie 2001 r. byly powoli optymalizoane pod windows XP i nie powinno byc z nimi problemu , natomiast te ktore sa lekko starsze moga (ale nie musza) miec problemy z uruchamianiem na tym OS'ie...... sa jeszcze wypuszaczene poprawki do gier, ktore optymalizuja je pod katem "chodzenia" pod xp
jedna uwaga : to ze gra chodzi pod w2k – nie oznacza ze koniecznie musi chodzic pod XP (ale to sa moje tylko uwagi).
jedna uwaga : to ze gra chodzi pod w2k – nie oznacza ze koniecznie musi chodzic pod XP (ale to sa moje tylko uwagi).
zazwyczaj gry robione juz w polowie 2001 r. byly powoli optymalizoane pod windows XP i nie powinno byc z nimi problemu , natomiast te ktore sa lekko starsze moga (ale nie musza) miec problemy z uruchamianiem na tym OS'ie...... sa jeszcze wypuszaczene poprawki do gier, ktore optymalizuja je pod katem "chodzenia" pod xp
Ma znaczenie gdy gra jest nowa czy stara???
Nowe teź mogą niechodzic
Nowe teź mogą niechodzic
HOME to jest nic innego jak okrojony XP PRO 0 tym sie to rozni (no i... oczywiscie roznia sie nazwami i tapetkami :P)
To bzdura nie ma znaczenia dla gierek czy masz home czy profa
A na win xp HE słyszałem źe więcej gierek działa niz na Pro
one sie czymś roznia od dodatkowych bajerow???
pomyłka sprawdziłem to jest okienko trybu polecen WInXp kture znajduje sie w akcesoriach :D, a nie zaden DOS :D.Sorki za pomyłke :D
Dark Angel:Leopold WinXp tak jakby ma dosa (ale marnego):d.To Win2k go nie posiada wogule :D
A ja jestem matka Teresa z Kalkuty.
Szczerze mówiąc pierwszy raz słyszę o "marnym" DOS'ie.
tak jakby???? hmmm....... nie porownuj np. konsoli do trybu dosowego – bo to nie dos
albo jak zobaczyles to powiedz gdzie sa te szczatki DOS–a bo sam ciekaw jestem.....
albo jak zobaczyles to powiedz gdzie sa te szczatki DOS–a bo sam ciekaw jestem.....
Leopold WinXp tak jakby ma dosa (ale marnego):d.To Win2k go nie posiada wogule :D
Nie chodzą, bo jest zbudowany na stabilnym jądrze NT i nie posiada DOS–a. Istniej jednak co takiego jak tryb zgodności i emulator DOS–a.
Strona 1 / 1