gg
mam problem z uzywaniem gg na viscie, dzis zainstalowalem system i gg nie chce mi sie polaczyc. gdzie moge odblokowac gg? i gdzie standardowo dodaje sie programy do listy odblokowanych? (wydaje mi sie, ze przy uruchamianiu gg nie wyskoczylo okienko z opcja "odblokuj" stad ten problem)
Odpowiedzi: 14
problem rozwiazany, zainstalowalem sp do visty i smiga :D
tlen dziala na zasadzie polaczylo, pobralo statusy i wywalilo, juz nie laczy, konnekt zrobil wczesniej tak samo. zalozenie nowego numeru nic nie daje
Tlen działa na zasadzie, że chyba do ciebie ludzie z gg napisać nie mogą tylko ty, tak?
znowu nie odpowiedziałeś czy założenie nowego numeru w gg działa?!
nie mam zadnego proxy, nie laczy przez gg i tyle. nie laczylo przez konnekta, przez tlena dziala. ale czekam na rady jak rozwiazac problem i uruchomic tu normalne gg a nie przez tlena //edit; raz polaczylo przez tlena, juz nie dziala.
może źle skonfigurowane gg? masz dane bez proxy
ah przez inne programy też nie działa...
inne numery też nie ?
założenie nowego działa??????????
Czysty windows napewno gg nie blokuje.
mowilem, zostawmy dostawce, to problem z systemem. przez webgg dziala, cos blokuje polaczenie z poziomu programu
przez mirande?
a może ktoś urzywa twojego numeru? :P ale wtedy powinno go wywalać...
mi gg działa wiec z ich strony raczej nic ...
może z twojego dostawcy internetowego nie wiem masz jakis linux live cd zeby kadu włączyć spróbuj też w wejsc w web.gadu-gadu.pl hmmm](*,)
widze, ze cos wogole blokuje polaczenie z gg takze przez inny komunikator..
nic, czysta instalka visty
masz jakies anty wiry inne fire walle?
Coś musi to blokować, bo nie możliwe żeby połączenie internetowe było źle skonfigurowane skoro net ci dziala dobrze.
reinstall tez juz robilem - bez efektow. net24, nic nie blokuje bo nie ma admina sieci ;p na xp jeszcze dzis dzialalo wiec to ;cos z konfiguracja visty a nie netu
reinstal gg? :d/
przez co się łączysz? może admin sieci blokuje....?
ten temat nie ma tu nic do rzeczy bo sie uruchamia a nie laczy. dodalem do zapory na poczatku, nawet wylaczalem zapore, nic z tego. uruchamialem jako administrator, tez nie chce polaczyc..
http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=98934 ??
gg najnowsza wersja nawet bez ustawiania zgodności powinna działać
ja chyba sciągłem jakąś starszą wersje ze stronki o viscie
więc daj run jako administrator i samo powinno prosić o odblokowanie.
jak nie to panel sterowania > zapora systemu > exeptions (wyjątki?) potem dajesz dodaj i znajdujesz gg.exe
pozdro
Strona 1 / 1