GG
co jes z moim gg nie moge przestawić na dostępny chociaź mam polączenie z netem i wszytsko inne dziala a gg nie co jest kurde pomocy????
Odpowiedzi: 20
I nadal tak jest pozdrawiam
gieras:bo pewnie nikt kto ma gg nie jest dostepny :wink:badam:mi gg od rana nie dziala. a w tlenie nagle mam 0 kontaktow
snieg ich zasypal i sa wszyscy szarzy
no caly dzien to jest lekka przesada :? teraz sie musze smsami porozumiewac, dobrze ze z netu :lol: jestem ciekaw jak to dlugo bedzie trwalo
no nie prosze państwa od samego ranka co chce wejść to sie miga i lipa. Powoli przeginają z tym gg bo w ostatnim czasie co chwile nie mozna wejść :x Wie ktoś co oni wyprawiaja :?:
bo pewnie nikt kto ma gg nie jest dostepny :wink:badam:mi gg od rana nie dziala. a w tlenie nagle mam 0 kontaktow
BTW jakby za takie cos mieli brac kase to ja dziekuje
mi gg od rana nie dziala. a w tlenie nagle mam 0 kontaktow
To samo ale jakos mnie to nie rusza bo przecierz jest tlen. :D
czyzby dzisiaj znowu gg padlo ? od dwoch godzin nie moge sie polaczyc jak u was ?
wirus:MS:
Bo to nie jej wina :) po prostu serwer gg ma ostatnio zwisy :?
Nie rozumiem, po co to słowo "ostatnio" :D :D :D
Heh :D bo czasami działa :P
Ale i tak chyba czas przestawiać sie na Tlena lub coś podobnego :(
MS:
Nie rozumiem, po co to słowo "ostatnio" :D :D :D
gieras:nawet jesli gg bedzieplatne, to i tak beda cracki itd. niema co sie martwicpbartek:Tez tak mysle bujdy zawsze ich pelno wszedzie
Co da ci crack, skoro nie połaczysz się z serwerem :)
BTW. Bujda na kółkach :mrgreen:
nawet jesli gg bedzieplatne, to i tak beda cracki itd. niema co sie martwicpbartek:Tez tak mysle bujdy zawsze ich pelno wszedzie
:odlaczenie sieciowki nic nie dalo !!!! pomocy !!!!
qrcze mi tesh nie chce dac na dostepny juz chyba ze dwa tygodnie tak mam :(...odlaczenie sieciowki nic nie dalo !!!! pomocy !!!!
Kolejny lancuch szczescia.Ja tez rzeczy traktuje na luzie. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Tez tak mysle bujdy zawsze ich pelno wszedzie
Kolejna bzdura w typie wyslij ta wiadomosc do 10 osob a sie zakocha jesli gg mialo by byc platne najpierw powinno zrobic ankiete ! i poinformowac uzytkownikow
no juz lepiej ale mnie to wnerwia a teraz jescze przyszlo do mnie ze gg ma byc platne :cry:
Tez tak czasami mam.Wyjmij kabel od sieciowki i ponownie wloz.U mnie to skotkuje. :D :D :D
Z czym ty do ludzi ???? :shock: :shock:
– jak ja bym mial takie usterki to bym bogu dziekowal :lol:
to jest chwilowe i niema sie co martwic
– jak ja bym mial takie usterki to bym bogu dziekowal :lol:
to jest chwilowe i niema sie co martwic