GG

co jes z moim gg nie moge przestawić na dostępny chociaź mam polączenie z netem i wszytsko inne dziala a gg nie co jest kurde pomocy????

Odpowiedzi: 20

Stare to jak swiat.
Chyba to koniec tego topicu jako, ze sprawa jest wyjasniona.
theboss78
Dodano
14.01.2004 16:19:42
wlasnie mialem ja tu wrzucic ale byles szybszy :twisted: rzeczywiscie to wszystko wyjasnia...
gieras
Dodano
14.01.2004 15:57:40
wlasnie mialem ja tu wrzucic ale byles szybszy :twisted: rzeczywiscie to wszystko wyjasnia...
gieras
Dodano
14.01.2004 15:57:40
Szanowni Uźytkownicy Gadu–Gadu!

W związku z informacjami rozpowszechnianymi wśród uźytkowników w formie tzw. "łańcuszków" informujemy, iź nie planujemy wprowadzenia odpłatności za uźywanie Gadu–Gadu. Szczególnie przestrzegamy przed wysyłaniem SMSów o podwyźszonej opłacie (w postaci 7....) które rzekomo miałyby być formą opłaty. Serwis Gadu–Gadu jest z powodzeniem utrzymywany z reklam wyświetlanych podczas korzystania z niego, i nie przewidujemy zmiany tego stanu rzeczy.
Wszelkie informacje dotyczące serwisu Gadu–Gadu są umieszczane wyłącznie na stronie www.gadu–gadu.pl lub w komunikatach wyświetlanych w specjalnym okienku programu (tak jak niniejsza wiadomość). W szczególności prosimy o ignorowanie wiadomości podpisywanych przez rzekomych "administratorów Gadu–Gadu" które często słuźą do wyłudzenia waźnych informacji, np. hasła.

Ponadto informujemy iź przerwa w działaniu serwisu w sobotę 9–10–2003r. była spowodowana prowadzeniem zmian na centralnym serwerze Gadu–Gadu.
Dziękujemy i zapraszamy do korzystania z serwisu Gadu–Gadu,
Polskiego Komunikatora Internetowego

Zespół Gadu–Gadu

Taką wiadomośc dzisiaj dostałem, to wszystko wyjaśnia.
Thomas
Dodano
14.01.2004 15:36:58
Ja mam pewny problem z tlenem. Mianowicie po kilku minutach wywala mi blad i sie wylancza. Mial ktos podobnie i czy komus udalo sie rozwiazac ten problem!?
messias
Dodano
11.01.2004 19:30:08
Rozmawiałem z adminem gg i to wszystko to kłamstwo
http://bezpieczenstwo.onet.pl/falszywki.html?lista=A
oraz
http://ceti.pl/gralinski/chains/
A to źe niemogliśmy sie połączyć to sie dowiedziałem tylko źe gadu–padu :?: łańcuszki to robią jacyś frajerzy źeby ludzie sie przeźucali na coś innego :!: :evil:
Zygo
Dodano
11.01.2004 13:37:51
Ja zmieniam od jutra na tlena albo nawet dzisiaj jak jutro bedzie mi gg dzialalo bedzie spoko. Ale czy napewno nie bedzie zadnego sposobu zeby ominac :wink: :wink: tylko ze to chyba nie legalne bedzie :roll:
pbartek
Dodano
11.01.2004 13:18:56
Przepraszamy za klopoty z dostepem do serwerow GG w dniach 10–11 stycznia 2004, ktore moga nastapic ze wzgledu na prace przy wprowadzeniu nowego systemu taryfikacji. Od poniedzialku (12.01) serwery GG beda juz calkowicie stabilne. Od poniedzialku uruchomienie dostepu na kolejne 30 dni nastapi 15 sekund po wyslaniu SMSa o tresci:twoj_numer_GG na numer 7955 za 9,88 + VAT
Producent GG zamierza wprowadzić opłaty za korzystanie z programu Firma
SMS Express uznała, źe aby uporać się z ci?głymi kłopotami z ł?czeniem
się z serwerem musi zainwestować w nowe ł?cza i serwery. Dodatkowo
producent GG uznał, źe większość uźytkowników zaprzestaje korzystania z
GG na korzy?ć innych komunikatorów. W tej chwili są przeprowadzane
badania i wykonywane s? statystyki ilo?ci przesłanych wiadomo?ci przez
Twoje GG. Jeźeli wyślesz tą wiadomo?ć do minimum 10 osób (im więcej tym
lepiej) Dostaniesz darmowe GG
TO NIE JEST ŻART (nie ma odsylania)

Przed chwila dostalem takiego maila.

Szczegolnie to ostatnie zdanie
Jeźeli wyślesz tą wiadomość do minimum 10 osób (im więcej tym
lepiej) Dostaniesz darmowe GG
TO NIE JEST ŻART (nie ma odsylania)
.
Cos w tym jest.
theboss78
Dodano
11.01.2004 13:15:47
Zrobiliście sobie z tego chat, z którego nic nie wynika. Co do gg, to ono jest na pewno w odwrocie. Jednak na pewno pozostanie bezpłatne.

Poza tym sam Tlen i tak nie utrzyma takiej liczby userów, więc komkurencja w postaci gg jest mu niezbedna.
Anonymous
Dodano
11.01.2004 12:15:08
mi teź nie chciało sie na początku włączyć ale jednak ruszyło. A jutro sie przekonamy jak to bedzie z gg
Zygo
Dodano
11.01.2004 11:30:28
ruszylo gg, ale mam juz tego po dziurki w nosie... to jest jakas parodia
gieras
Dodano
11.01.2004 11:27:01
Zygo:
Przepraszamy za klopoty z dostepem do serwerow GG w dniach 10–11 stycznia 2004, ktore moga nastapic ze wzgledu na prace przy wprowadzeniu nowego systemu taryfikacji. Od poniedzialku (12.01) serwery GG beda juz calkowicie stabilne. Od poniedzialku uruchomienie dostepu na kolejne 30 dni nastapi 15 sekund po wyslaniu SMSa o tresci:"twoj_numer_GG" na numer 7955 za 9,88 + VAT

I co wy na to

Ja w to nie wierze.Jakiś cwany "Szymon" wymyslił sobie to zeby naciągnąć tych co mają komórki na wydatek.To szybka kasa do zarobienia na naiwnych ludziach.To poprostu dawne Audiotele.A jesli okaze sie to prawdą ,to nigdy im nie wysle zadnego SMS–a. Prędzej zmienie komunikatora :lol:
marko
Dodano
11.01.2004 11:20:15
no coz.... dzis gg znowu za dlugo sie nie nacieszylem :( jak co to moj tlen –> gierasso@tlen.pl
gieras
Dodano
11.01.2004 10:46:03
musisz z tlena sie zalogowac na gg i wtedy masz w opcjach gdzies albo jak dasz dodasz wibierasz jaki sytem
badam
Dodano
10.01.2004 23:42:15
a gdzie w tlenie moźna dodać osobe co ma gg :?:
Zygo
Dodano
10.01.2004 23:40:03
jakis koles na innym forum powiedzial ze napisal do admina i powiedzial ze nie zamierzaja.a chyba powinni dac ores probny
badam
Dodano
10.01.2004 23:39:21
badam:
a skad wy wiecie ze to prawda??
nie wiemy czy to prawda, ale tak czy siak korzystanie z tak zawodnego i naszpikowanego bledami komunikatora nie ma sensu :!: ja potrzebuje go w wiekszosci do tego, aby komus cos przekazac, i jak niebede mial pewnosci ze to dziala to po co to uzywac ? coraz bardziej mi sie to gg przestaje podobac... a jesli abonament okarze sie prawdziwy, to cos czuje ze to bedzie kleska gg i w koncu wroca spowortem do licencji freeware, bo naprawde zapaleni fani beda go uzywac, a jestem pewien ze wiekszosc uzytkownikow przejdzie do uzytkowania innych komunikatorow w szczegolnosci popularnego juz dzis tlena. ilosc uzytkownik spadnie, co sie rowna malej liczbie osob z ktorymi sie mozna porozumiec... no i nikt niebedzie placil, no bo za co ? jak to samo mamy w wersji freeware tylko pod inna nazwa. takie jest moje zdanie na ten temat, i jest mi wlasciwie obojetne czy te plotki okarza sie prawdziwe czy tez nie – bedzie trzeba to zmienie komunikator i po problemie.
gieras
Dodano
10.01.2004 23:37:59
tyle juź o tym mówiono to chyba w 80% pewne a jeśli nie no to bedzie super i zostaniemy przy gg
Zygo
Dodano
10.01.2004 23:34:56
a skad wy wiecie ze to prawda??
badam
Dodano
10.01.2004 23:16:39
theboss78:
Trzeba tylko znajomych poinformowac o zmianie komunikatora.
to nie bedzie problem. ja juz dalem opis z moim nieckiem do tlena na gg
gieras
Dodano
10.01.2004 23:12:57
pbartek
Dodano:
30.12.2003 16:17:01
Komentarzy:
20
Strona 1 / 4