GG

Słuchajcie nie wiem czy juź taki post był ale... Chce włączyc gg a tu pojawia się komunikat o bład gg.exe no i to okno czy wysłać powiadomienie do MIcrosoft nie wysyłaj non stop! Po ponownym uruchomieniu kopa to samo! Po ponownym zainstalowaniu to samo! co nie gra! I dalczego to się nagle zrobiło?

Odpowiedzi: 3

Robisz tak:
1. Przejść do katalogu, w którym zainstalowany jest program. Moźna to zrobić poprzez kliknięcie prawym klawiszem myszki na ikonie Gadu–Gadu w menu Start – Programy, wybraniu Właściwości oraz kliknięciu na przycisk "Znajdź cel". Dostaniemy się dzięki temu do interesującego nas katalogu (zwykle jest to C:Program FilesGadu–Gadu)

2. Kliknąć prawym klawiszem myszki na ikonie gg (bądź gg.exe), wybrać Właściwości i przejść do zakładki Kompatybilność.

3. Zaznaczyć opcję Uruchom ten program w trybie kompatybilności i wybrać Windows 98 / Windows Me.

4. Kliknąć OK.

5. Z menu Start wybrać opcję Uruchom i wpisać C:Documents And SettingsNazwa profilu. Jeźeli nie pamiętamy nazwy profilu, wpiszmy jedynie C:Documents And Settings – pojawią się katalogi profili, wybierzmy własny i przejdźmy do podkatalogu Gadu–Gadu (czyli pełna ścieźka to C:Documents And SettingsNazwa profiluGadu–Gadu)

6. W ww. katalogu Gadu–Gadu naleźy kliknąć prawym klawiszem myszy na katalog z nazwą profilu w Gadu–Gadu (np. Ja) i wybrać opcję Kopiuj.

7. Naleźy przejść ponownie do katalogu gdzie zainstalowany jest program Gadu–Gadu (patrz pkt. 1), utworzyć w nim nowy katalog o nazwie Users poprzez kliknięcie prawym klawiszem myszy na pustym miejscu oraz wybraniu z menu kontekstowego opcji Nowy – Folder.

8. Po utworzeniu nowego katalogu Users naleźy kliknąć na niego prawym klawiszem myszy i z menu kontekstowego wybrać opcję Wklej.

9. Moźna juź uruchomić program Gadu–Gadu. Jeźeli nie załaduje się automatycznie nasz profil, naleźy anulować tworzenie nowego i po ukazaniu się głównego menu programu wybrać z menu Gadu–Gadu opcję Uźytkownik – (np. Ja)
wojtas_wojtas
Dodano
18.02.2005 15:55:02
Zrob tak jak kolega radzi albo po prostu sciagni sobie SP1 lub SP2 na streonie gg pisze ci ze jesli posiadasz Wina Xp musisz miec nowe uakutualnienia. Ale w rzeczywistosci SP1 wystarczy by pozbyc sie tego problemu
Gambit
Dodano
18.02.2005 10:29:32
był :wink: poszukaj :wink:
terminator
Dodano
18.02.2005 09:16:50
mr_duck
Dodano:
18.02.2005 01:00:11
Komentarzy:
3