GG??
Czy da się sprawdzic jak ktoś ma mnie zapisanego w liście kontaktów na GG ??
Odpowiedzi: 9
Fuckt ;–) :oops: .
Ale z drugiej strony Auto nie potrafi się dokłądnie wyrazić – tak jak ja dokładnie czytać. Czy nie chodziło bardziej o "nazwę wyświetlanego kontaktu"?
Ale z drugiej strony Auto nie potrafi się dokłądnie wyrazić – tak jak ja dokładnie czytać. Czy nie chodziło bardziej o "nazwę wyświetlanego kontaktu"?
GetToKnow + Konnekt.
... tym sprawdzi tylko czy ktos ma go na liscie, ale nie sprawdzi w jaki sposób jest na niej zapisany (uzywam Konnekta ;) ) Wlasciwie to moze tak... dowie sie kto spoza jego listy ma go na swojej liscie... Nie ma progranu, który da efekt, o ktory pyta autor zamieszania :)
Zasadnicze pytanie – GG jako protokół czy program? Jeźeli to pierwsze, to wtyczka GetToKnow + Konnekt.
Bejkrools:jemu chodzi nie czy... czy tylko jak... Odpowiedź brzmi nie... chyba we poprpsisz tego kogos o wyexportowanie listy na serwer, po czym grzecznie wlamiesz sie do niego na gg i zaimportujesz sobie... Stanowczo odradzam !
poprawka nie doczytałem..
pietruszag
Powergg – inwiligator
tym nie zrobi takiego cudaka.
jemu chodzi nie czy... czy tylko jak... Odpowiedź brzmi nie... chyba we poprpsisz tego kogos o wyexportowanie listy na serwer, po czym grzecznie wlamiesz sie do niego na gg i zaimportujesz sobie... Stanowczo odradzam !
jak chcesz wysłac plik do osoby to otrzymasz dostateczny komunikat.
Powergg – inwiligator
Tak – spytać :PMaRIo_:Czy da się sprawdzic jak ktoś ma mnie zapisanego w liście kontaktów na GG ??
MaRIo_:Czy da się sprawdzic jak ktoś ma mnie zapisanego w liście kontaktów na GG ??
Przemyśl konstrukcję swojego pytania...
Co "czy da sie sprawdzić" ?
Strona 1 / 1