gg

nier wiem co jest ale po zainstalowaniu poprawek windows update gg przestało działać jaka poprawka za to odpowiada reinstalka gg nic nie daje

Odpowiedzi: 16

Panowie to chyba nie ten temat aja tu widze źe się teraz toczy zarzarta dyskusja na temat komunikatorów który lepszy który gorszy a topic był chyba całkiem inny
loookasz
Dodano
12.07.2004 14:18:05
Moze i jest podrobką ale to GG łapie ciągle jakieś łatki. Jak patrze na te komunikatory to Tlen wydaje mi się "czysty" i bardziej zaawansowany niz GG
Kaworu
Dodano
12.07.2004 13:44:18
Tlen jest podróbką GG .... serwis O2 chciał być popularny więc zrobił komunikator, a jest popularny tylko dlatego źe dali mu protkół GG w innym wypadkunikt by tego nie wziął ... swoją drogą to źałosne bo z kaźdą wersją GG muszą wypuszczać nowy Tlen (nie mówiąc juź o zmianach w protokle jka się takie pojawiają)
SHADOW–XIII
Dodano
12.07.2004 11:55:50
Jak zapłacili za ten tekst to pewnie, źe lepszy... A mi się marzy GG które ma takie opcje jak MSN Messenger 6.2 :shock: i jest zgodne z Tlenem :D (a jak nie to niech sie oba projekty połączą)
Kaworu
Dodano
11.07.2004 23:52:25
a Komputer Świat według swoich testów uwaźa źe WP Kontakt który ma moźliwość rozmowy z uźytkownikami ICQ,Jabber i GG jest najlepszy (poza tym nie ma reklam)moźna nawet swoją fotke w wizytówce umieścić
Ale ja i tak uźywam gg ,a Tlen mam zainstalowany tylko na wypadek gdy gg padnie :)
zajaffka
Dodano
11.07.2004 18:46:47
SHADOW–XIII ––> Podrobka czego ?? :lol:

No oczywiscie, co kto lubi. Nikogo przeciez nie zmuszam. Kwestia przyzwyczajenia. Ja tez cale zycie siedzialem na GG ale sie w koncu wkurzylem na ten badziew i zainstalowalem tlen. Na poczatku troche nieswoja sie czulem ale to minelo. Wystarczy poswiecic kilkanasie minut na konfuguracje i zapomina sie o GG. Nie zawaham sie stwierdzic, ze Tlen to najlepszy komunikator w calym internecie (a przetestowalem baaardzo wiele programow)
phantom_lord
Dodano
11.07.2004 15:25:27
dla mnie GG jest dobre ... a ostatnie releasy są juź naprawde dobre, gdzie zmniejszono pamięć i uźycie procesora przez GG i wyszukiwanie w archiwum, dla mnie tlen to jeden wielki sh*t i podróbka.... ale co kto lubi
SHADOW–XIII
Dodano
11.07.2004 13:57:45
phantom_lord:
Wlasciwie kto dzis jeszcze uzywa tego delikatnie mowiac shitu jakim jest GG ? O wiele lepszy jest Tlen. Ma zgodnosc z GG. Posiada wiele skorek, mozna dac ikonki oraz emoty z GG. Popsrostu swietny. Do tego jest tez od groma pluginow. Niekore takie ze wam sie nawet nie snilo :) Polecam ten program oraz strone www.tlen.vel.pl .

Jak widać większośc woli gg, ja tam tlenu nie lubie i tyle. Moze dla ciebie tlen jest lepszy, ale to nie znaczy, ze kazdy musi sie na niego przesiadac!
technogirl
Dodano
11.07.2004 12:22:57
Wlasciwie kto dzis jeszcze uzywa tego delikatnie mowiac shitu jakim jest GG ? O wiele lepszy jest Tlen. Ma zgodnosc z GG. Posiada wiele skorek, mozna dac ikonki oraz emoty z GG. Popsrostu swietny. Do tego jest tez od groma pluginow. Niekore takie ze wam sie nawet nie snilo :) Polecam ten program oraz strone www.tlen.vel.pl .
phantom_lord
Dodano
11.07.2004 01:55:19
ja dodam ze ostatnio jest duzo nowych Gadu–Gadu 6 ... ostatni najnowszy to (build 147 kompilacja 3), który się ukazał wczoraj (do zassania z gadu–gadu.pl)
(ps. i do tego PowerProject w wersji 1.59 zeby był zgodny z najnwoszym GG)
SHADOW–XIII
Dodano
08.07.2004 14:37:08
W Power Projekcie jest bug. Podczas uruchomienia pluginu KLON GG wiesza sie system, znikaja wszystkie ikonki z pulpitu. Zostaje tylko tapeta. Przynajmniej u mnie tak bylo (Win XP). Na Power GG do GG.6.0 wszystko dziala ok.
phantom_lord
Dodano
07.07.2004 15:22:56
trza wejsc na www.wiadomosc.info i tam sciagnac Power Project wtedy wszystko jest ok !!!!
surtoip
Dodano
07.07.2004 12:38:46
surtoip:
czemu w xp nie dziala mi poprawnie power gg chodzi mi konkretnie o inwigilatora jak ktos wie co zrobic zeby na xp poszedl to prosze o odpowiedz!!!

To chyba nie zalezy czy to jest XP czy ME czy 98. Kazda wersja PowerGG przypisana jest do odpowiedniej wersji GG np. Jesli masz wersje GG 6.0 Build 147 a PowerGG do wersji 5.0.5 lub 6.0.140 to invigilator nie bedzie dzialal poprawnie... Wiec mysle ze to wszystko zalezy od dopasowania PGG do wersji GG...

(moge sie mylić) :wink:

Pozdrawiam
KoRnias
Dodano
07.07.2004 03:12:19
czemu w xp nie dziala mi poprawnie power gg chodzi mi konkretnie o inwigilatora jak ktos wie co zrobic zeby na xp poszedl to prosze o odpowiedz!!!
surtoip
Dodano
07.07.2004 01:13:10
własnie instalowalem system
:oops:
marcinn2
Dodano
06.07.2004 22:35:24
gg przestąło działać , bo serwer padł, a nie z powodu poprawek.
Czasem warto zacząć sprawdzanie od oczywistości jaką jest próba wejścia na stronę gg
Rebe
Dodano
06.07.2004 22:33:18
marcinn2
Dodano:
06.07.2004 22:29:42
Komentarzy:
16
Strona 1 / 1